ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Κώστας Χατζής στην Κέρκυρα για μία μοναδική συναυλία, 25/11/2017


Ο Κώστας Χατζής στην Κέρκυρα για μία μοναδική συναυλία, 25/11/2017

Ο Κώστας Χατζής, ο μεγάλος δημιουργός και ερμηνευτής ανοίγει τη σκηνή του Επτά Τεχνών Τόπος το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Για πρώτη φορά στη σκηνή του ΕΠΤΑ! 

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Με ένα τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη ‘’βραχνάδα’’ στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του. Με το άκουσμα των στίχων ‘’Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, …’’, λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: ‘’Απ’ τ’ αεροπλάνο’’, ‘’Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…’’, ‘’Ο Στρατής’’, ‘’Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει’’, ‘’Δε βαριέσαι αδερφέ’’, ‘’Κι ύστερα’’ , ‘’Η αγάπη όλα τα υπομένει’’ και τόσα άλλα!   Σύντομα περισσότερες πληροφορίες Εισιτήρια θα προπωλούνται στο Corfuland Shop, Aλμπέρ Κοέν 2