ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟ Βασιλατίκων – Φαίαξ Μαραθιά 5 – 0


ΑΟ Βασιλατίκων – Φαίαξ Μαραθιά 5 – 0

Ο ΑΟΒ με νέο προπονητή τον Αντώνη Γελέκα, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που ανέδειξε ο Κρόνος και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο, παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και αποτελεσματικός στον σημερινό (Κυριακή 12/11) μεσημεριανό αγώνα στο γήπεδο Περιβολίου και επικράτησε του Φαίακα με 5 – 0.

Χατ τρίκ πέτυχε ο Κουτρούλης και δυο ο Κάντας που είχε και δοκάρι. Ο Κουτρούλης στο 15΄έδωσε προβάδισμα στον τυπικά γηπεδούχο ΑΟΒ. Στη συνέχεια ο Μοναστηριώτης από θέση τετ α τετ δυο φορές χάνει την ευκαιρία για να σκοράρει και ο Κουτρούλης στο 25΄διαμορφώνει το 2 – 0 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.

 Στο 52΄ο Κουτρούλης πετυχαίνει το 3 – 0 και ο Κάντας παίρνει τη σκυτάλη στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όπου με δυο γκολ στο 75΄και 85΄διαμορφώνει το τελικό 5 – 0.
Προσπάθησαν τα παιδιά του Φαίακα, αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Είχαν κάποιες καλές φάσεις με σημαντικότερη τη διπλή ευκαιρία με Στ. Νικομάνη που απέκρουσε ο Πλασκασοβίτης και στη συνέχεια με τον Κ. Νικομάνη.

Διαιτησία: Μίχος, Σταμάτης, Δημητράς

Οι συνθέσεις

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ: (Α. Γελέκας) Ε. Πλασκασοβίτης, Αλμπάν, Γερ. Μίαρης, Αρσ. Κουλούρης, Κουτρούλης, Μυρίλλας, Μοναστηριώτης, Τ. Μαράι, Ι. Κουλούρης, Σ. Μαράι, Κάντας. Έπαιξαν και οι: Α. Πλασκασοβίτης, Ραυτόπουλος, Κ. Βάρελης, Κ. Μίαρης


ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Θ. Νικομάνης) Τούρκος, Χουσάι, Χρ. Νικομάνης, Α. Νικομάνης, Σ. Νικομάνης, Γκίνης, Κ. Νικομάνης, Σ. Νικομάνης, Ρώσης, Δ. Νικομάνης, Κ. Γκίνης. Έπαιξαν και οι: Λ. Νικομάνης, Ι. Νικομάνης, Σ. Νικομάνης


ΦΩΤΟ Στ. Βλαχόπουλος