ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Άνετη νίκη του Θιναλιακού με 5 – 1 την Αναγέννηση


Άνετη νίκη του Θιναλιακού με 5 – 1 την Αναγέννηση
Η Αναγέννηση προηγήθηκε σστο 5΄αλλά οι γηπεδούχοι  μέσα σε πέντε λεπτά (30΄- 35’) ανέτρεψαν το δε βάρος του σκορ (2-1) και τελικά έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη με 5-1.

Μπήκε πολύ καλά η Αναγέννηση στον αγώνα και ο κανονιέρης της  Γιάννης Μίτσουλης στο 5΄άνοιξε το σκορ. Ο Θιναλιακός στη συνέχεια ανέβηκε, πίεσε έχασε ευκαιρίες και ισοφάρισε στο30΄ με τον Καρακίζη.
Ο Φονσέκα στο 35΄την ανατροπή διαμορφώνοντας το 2 – 1.
Ο Γ. Μίαρης (Καρσελά) πριν τα γκολ των γηπεδούχων είχε ευκαιρία για το 0 – 2, αλλά δεν την αξιοιποίησε. Ο Φονσέκα με πέναλτι που αμφισβήτησαν οι Περιβολιάτες  στπο 43΄πέτυχε το 3 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ημιχρόνου.
Στο Β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνε΄χισαν να έχουν την υπεροχή που καρποφόρησε στο 68' με αυτογκόλ, και στο 80' με τον Αγγελή, να διαμορφώνει το τελικό 5 – 1. Απείλησε η Αναγέννηση με φάουλ του Γ. Μίτσουλη που πέρασε άουτ και την επικίνδυνη σέντρα του Ν. Μίαρη που δεν εκμεταλλεύτηκε κάποιος επιθετικός.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης μέσω του www.argyrades.gr εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Θιναλιακό για τη φιλοξενία και εύχεται καλή συνέχεια.
Οι συνθέσεις
ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
 (Π. Κορομπόκης): Αργυρός, Βιτουλαδίτης, Δένδιας, Μπάρντι, Τσιριγώτης, Παπαρούνας, Καρακίζης, Φονσέκα, Φωτουλάκης, Ερμίρ, Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Παουλίνης, Μαρτίνος, Αγόρας, Αγγελής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Μ. Μίτσουλης) Β. Νάος, Α. Βάσσιος, Χρ. Νικομάνης, Π. Νικομάνης, Γαστεράτος, Στ. Μίαρης, Γ. Μίαρης, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Αργυτρόπουλος, Μίτσουλης. Έπαιξαν και οι: Ασπιώτης, Θ. Μίαρης, Κ. Νάος