ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

6σφαιρος Φαίαξ!


6σφαιρος Φαίαξ!

Φορτσάτοι οι νεαροί του Φαίακα πέτυχαν μια εντυπωσιακή νίκη επί της Θύελλας των πολλών προβλημάτων και ελλείψεων  που παρατάχτηκε στο γήπεδο με 10 παίκτες. 6 – 0 το τελικό σκορ στο γήπεδο Περιβολίου σήμερα, Κυριακή το μεσημέρι.

Στο Α΄ημίχρονο ο Φαίαξ πέτυχε τρία γκολ με τους Κώστα Νικομάνη στο 20΄, τον Σταύρο Νικομάνη στο 30΄και με τον Χαρ. Νικομάνη στην εκπνοή του Α΄ημιχρόνου. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τον Κ. Γκίνη, τον Σταύρο και τον Κώστα Νικομάνη. Είχαν και δυο δοκάρια, το ένα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Γκίνη και το άλλο με τον Θ. Νικομάνη με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο Β΄ημίχρονο με τον Κ. Νικομάνη στο 55΄να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώνει το 4 – 0. Ο Θάνος το 5 – 0 στο 60΄και ο Μάριος το τελικό 6 – 0 στο 78΄. Οι φιλοξενούμενοι που απείλησαν με κάποια σουτ είχαν δοκάρι.

Διαιτησία: Καλυβιώτης, Μαργαρίτης, Παπακωστούλης

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Θ. Νικομάνης) Τούρκος, Χαρ., Σπ., Θ., Σπ., Σπ. Νικομάνης, Χρ. Γούναρης, Κ. Γκίνης, Στ. , Κ., Νικομάνης, Ρώσσης. Έπαιξαν και οι: Κ. Γκίνης, Μαρ., Ι. Νικομάνης


ΘΥΕΛΛΑ: Μάρκου, Σιμόνης, Καραμπίκης, Χατζηαναστασίου, Ζερβός, Κουτσομύτης, Μήλτος, Τανούσι, Χατζηιωακείμ, Καλαμπόκης