ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΔΕΥΑΚ: Εκεί που … χρωστούσε απειλεί και με διακοπές νερού!


ΔΕΥΑΚ: Εκεί που … χρωστούσε απειλεί και με διακοπές νερού!

Η ΔΕΥΑΚ, δηλαδή ο Δήμος Κέρκυρας αποφάσισε τη διακοπή υδροδότησης σε όσους χρωστούν. Η ίδια, όμως, δε χρωστά, αφού αφήνει ολόκληρες περιοχές και για πολλές μέρες, χωρίς νερό; Από τη στιγμή που δεν παρέχει νερό, που είναι και δημόσιο αγαθό ή το παρέχει ανεπαρκώς, πώς θέλει να πληρώνεται κανονικά;

Με άλλα λόγια η ΔΕΥΑΚ εκεί που χρωστούσε στους καταναλωτές, τους παίρνει και το βόδι. Αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους για το μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας που ταλανίζει ολόκληρες περιοχές και, κυρίως, τη Νότια Κέρκυρα ζητούν και τα ρέστα!
Όλα δε σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν έχουν υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκρίνονται...

Η Ανακοίνωση:

Η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει ότι ξεκινά νέο πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Νησιού.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές α) από τρέχοντες λογαριασμούς ύδρευσης, β) από διακανονισμούς και ρύθμιση παλαιών οφειλών, να προσέλθουν να εξοφλήσουν ή να διακανονίσουν άμεσα τις οφειλές τους, προκειμένου να αποφύγουν το αναγκαστικό μέτρο της διακοπής της υδροδότησής τους.
«Όπως είναι γνωστό η διαχείριση των συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και για την σωστή λειτουργία τους θα πρέπει να ανταποκρινόμαστε όλοι μας», αναφέρει η ΔΕΥΑΚ στην ανακοίνωσή της.