ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με τις γνωστές απουσίες η Κέρκυρα στα Τρίκαλα


Κέρκυρα: Με τις γνωστές απουσίες στα Τρίκαλα

Την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (29/11), κόντρα στα Τρίκαλα, ολοκλήρωσε την Τρίτη (28/11) η Κέρκυρα.
Στην επίτευξη της δεύτερης της νίκης στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου απέναντι στα Τρίκαλα, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση της, στην επόμενη φάση του θεσμού στοχεύει η Κέρκυρα.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ολοκλήρωσε, σήμερα την προετοιμασία της για τον εν λόγω αγώνα, με τους Βενέτη, Τουράμ και Ντιόγκο να είναι εκτός αποστολής.

Οι δύο πρώτοι είναι τραυματίες, ενώ όσον αφορά τον τελευταίο έμεινε εκτός καθώς όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μίσκου, Ζαϊμι και Κεβέν, καθώς με βάσει την προκήρυξη του Κυπέλλου πρέπει να είναι δηλωμένοι, στο φύλλο αγώνα δύο παίκτες που γεννήθηκαν από το 1998 και έντευθεν.

Μετά το τέλος του προγράμματος έγινε, γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στην θεσσαλική πόλη, την οποία και αποτελούν οι: Κουτζαβασίλης, Κολοβούρης, Αναστασίου, Γκόμες, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Κεβέν, Κρητικός, Μπαλάφας, Ζαϊμι, Κόντος, Βάργκας, Μίσκου, Γεωργίου, Ζορμπάς, Μπάουμαν και Μεληκιώτης.

ΠΗΓΗ: SDNA