ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με απουσίες στη Λαμία η Κέρκυρα


Με απουσίες στη Λαμία η Κέρκυρα

Χωρίς τους Τουράμ, Ντιόγκο και Βενέτη ταξίδεψε για τη Λαμία η Κέρκυρα, για το μεταξύ τους ματς της 11ης αγωνιστικής, το Σάββατο (15:00).

Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε η ομάδα της Κέρκυρας ενόψει της αναμέτρησης της 11ης αγωνιστικής της Super League, το Σάββατο στο Δ.Α.Κ. Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα. 


Συγκεκριμένα, ο Αλέκος Βοσνιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ροτζέριο Τουράμ ο οποίος συνεχίζει να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ο Τάσος Βενέτης που τελικά δεν πρόλαβε να φτάσει στο 100% και να δηλώσει παρών για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και ο Ζορντάο Ντιόγκο που παραμένει σε «καραντίνα».

Αντίθετα, οι Φάμπιο Νούνες, Στέφανος Σιόντης και Ματιέ Γκομές είναι έτοιμοι και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.


Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης, η ομάδα της Κέρκυρας μετέβη στο αεροδρόμιο από όπου αναχώρησε για Αθήνα και από εκεί οδικώς για τη Λαμία. Την αποστολή της ομάδας συνθέτουν οι εξής 19 ποδοσφιαριστές: Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Σοϊλέδης, Γκομές, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μπάουμαν.Με απουσίες στη Λαμία η Κέρκυρα