ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σήμερα – Τρίτη 3μμ το στερνό αντίο στον Γιώργο Κουλούρη στο Περιβόλι


Σήμερα – Τρίτη στις 3 μμ το στερνό αντίο στον Γιώργο Κουλούρη στο Περιβόλι

Σήμερα, Τρίτη στις 15.00 το στερνό αντίο στον αδικοχαμένο Γιώργο Κουλούρη, 55 ετών (γεννηθείς το 1962) στο Περιβόλι, στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον ΙΝ Αγίου Θεόδωρου. Πλήθος κόσμου αναμένεται να συνοδέψει τον Γ. Κουλούρη στην τελευταία του κατοικία. Ο Γιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Περιβόλι. Άνθρωπος κοινωνικός και εργατικός, κατοικούσε μόνιμα στο Περιβόλι, αλλά συχνά πηγαινοερχόταν στην Αγγλία και για επαγγελματικούς λόγους και για τη μεγάλη του κόρη που έμενε μόνιμα εκεί.

Ο άδικος θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη και οδύνη, όχι μόνο στην οικογένεια και στους συγγενείς του, αλλά και σε όσους τον γνώριζαν στην ευρύτερη περιοχή. Άλλωστε ο τραγικός θάνατός του έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Από την έκθεση του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία προκύπτει ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό.

Όπως είναι γνωστό, το Σάββατο 11/11, ο Γ. Κουλούρης ανασύρθηκε νεκρός από το ΙΧ αυτοκίνητό του, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Περιβόλι προς Σάντα Μπάρμπαρα, , παρασύρθηκε από ρέμα. Τα ορμητικά νερά που σχημάτισε χείμαρρος σε επαρχιακό δρόμο, παρέσυραν το τζιπάκι του τύπου Vitara στη θέση Σάντα Μπάρμπαρα και το έριξαν πάνω σε μια ελιά.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και η κόρη του, που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν.


Το www.argyrades.gr φράζει την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και του συγγενείς του εκλιπόντος.