ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Νίκη – οξυγόνο για την Αναγέννηση!


Νίκη – οξυγόνο για την Αναγέννηση!

Σημαντική νίκη της Αναγέννησης που τη βάζει σε τροχιά ανόδου με τον Γυμναστή Μπάμπη Κοκκινίδη στον πάγκο. Πρώτα από όλα το σημερινό τρίποντο που κέρδισε στο γήπεδο περιβολίου την ανεβάζει στη 12η θέση και την κρατά σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από την 7η και την απομακρύνει από τις τελευταίες. Ύστερα γιατί αντιμετώπισε μια πολύ ισχυρή ομάδα, όπως η Ολυμπιάδα Καρουσάδων που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Μια ψυχωμένη Αναγέννηση κέρδισε δίκαια σε ένα δυνατό ματς που κάθε ομάδα είχε καλά διαστήματα και ευκαιρίες για να αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Στην αρχή του αγώνα πιο καλά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και απείλησαν με Ζαγουρή, Γκερέκο και Πανδή. Μετά το 15΄η Αναγέννηση ήταν καλύτερη καοι είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ασπιώτη στο 20΄, αλλά ο Μηλιώτης απέκρουσε. Στο 30΄και 35΄κεφαλιές από καλή θέση των Μίτσουλη και Α. Γαστεράτου πέρασαν άουτ.

Αντίστροφα στο Β΄  ημίχρονο μπήκε καλύτερα η Αναγέννηση  και μετά το 60΄ανέβηκαν και πίεσαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 62΄πολύ καλή απόκρουση του Σμοϊλη σε γυριστή κεφαλιά του Κατσαρού. Ο Στ. Κροκίδης απείλησε και ο Ζαγουρής από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Από την πλευρά της η Αναγέννηση είχε οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα σουτ του Στ. Μίαρη. Εκπληκτικό γκολ στο 78΄του κανονιέρη Μίτσουλη που πέρασε και τον τερματοφύλακα μετά από εξαιρετική πάσα του Στ. Μίαρη. Ο σκόρερ στις καθυστερήσεις πολύ καλό σουτ που απέκρουσε ο Μηλιώτης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κ. Γιούργα και των βοηθών Μίχου και Σκορδίλη

Οι συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Μπ. Κοκκινίδης) Σμοϊλης, Χρ. Νικομάνης, Γ., Θ., Στ. Μίαρης, Γαστεράτος, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Αργυρόπουλος, Βάρθης, Μίτσουλης, Ασπιώτης. Έπαιξαν και οι: Α., Κ. Βάσσιος, Χρυσικόπουλος, Π. Νικομάνης

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ: (Σ. Σιδερόπουλος) Μηλιώτης, Κούρκουλος, Ι. Κουρσάρης, Ψαράς, Κατσαρός, Πανδής, Βαρβιτσιώτης, Ζαγουρής, Σπ.Κροκίδης, Γκερέκος, Βανταριάν. Έπαιξαν και οι: Κωνστάντης, Στ. Κροκίδης, Ζουρταμίδης, Παππάς.

Δηλώσεις των δυο προπονητών αργότερα.