ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τεσσάρα του ΑΟΒ στον Αετό Αγ. Αθανασίου στο Σκριπερό!


Τεσσάρα του ΑΟΒ στον Αετό Αγ. Αθανασίου στο Σκριπερό!

Σε ανοδική τροχιά ο ΑΟ Βασιλατίκων πέτυχε σήμερα, Πέμπτη 16/11, μια ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Κέρκυρας. Νίκησε με 4 – 0 στο γήπεδο του Σκριπερού εύκολα τον Αετό Αγ. Αθανασίου.

Οι γηπεδούχοι παρατάχτηκαν με ελλείψεις και με μόλις 10 παίκτες και δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ΑΟΒ που από την αρχή μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3΄προηγήθηκε με τον Κάντα. Νωρίς – νωρίς, στο 20΄ο Σ. Μαράι φρόντισε να «κλειδώσει» τη νίκη διαμορφώνοντας το 0 – 2 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο φάουλ μετά από λανθασμένο γύρισμα της άμυνας του ΑΟΒ, αλλά δεν μπόρεσαν να το αξιοποιήσουν.

 Στο Β΄ ημίχρονο και στο 55΄ο Κουτρούλης πέτυχε το 0 – 3. Το τελικό 0 – 4 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 70΄.

Η ομάδα του Α. Γελέκα απείλησε και σε άλλες φάσεις τους γηπεδούχους. Όμως ως κλασική ευκαιρία καταγράφεται το φάουλ του πολύτιμου Σ. Μαράι στη συμβολή των δοκαριών.

Διαιτησία: Μπεκάρης, Μυρισκλάβος, Δράμπαλος.


ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Κοντογιώργης, Ψαράς, Χανδρινός, Αγαπητός, Βασιλάκης, Μαρκάτης, Καζιάνης, Παγιατάκης, Μαρτίνος, Ασπιώτης, (Μαρτίνης)


ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ: (Α. Γελέκας) Ε. Πλασκασοβίτης, Γ. Μίαρης, Α. Πλασκασοβίτης, Β. Κουλούρης, Κουτρούλης, Μυρίλλας, Μοναστηριώτης, Τ. Μαράι, Σ. Μαράι, Ανδρονικόπουλος, Κάντας. Έπαιξαν και οι: Βάρελης, Ραυτόπουλος, Κ. Μίαρης