ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γ. Γκαμπέτας: «Δε μας άφησαν να νικήσουμε – καταστρέφουν το ποδόσφαιρο!»


Γ. Γκαμπέτας: «Δε μας άφησαν να νικήσουμε – καταστρέφουν το ποδόσφαιρο!»

Μετά τον χθεσινό (Κυριακή 19/11) αγώνα Οδυσσέας – Αστέρας 1 – 2, ο προπονητής της ομάδας των Αυλιωτών Γιάννης Γκαμπέτας διατύπωσε σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο σε δηλώσεις τους στο www.argyrades.gr

 «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το εξαιρετικό παιχνίδι που έκαναν. Όμως, δυστυχώς, ο διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του δε μας άφησαν να νικήσουμε . Δεν έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι πάνω στον Αρμένη και τον Πατέλη, ενώ, αντίθετα, έδωσε ένα αμφισβητούμενο, κατ' εμέ, πέναλτι σε ακούσιο χέρι παίκτη μου, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον αγώνα.

Επίσης, δεν απέβαλλε έναν ποδοσφαιριστή του Αστέρα που έπιασε ποδοσφαιριστή μου από το λαιμό, ενώ, ένας άλλος έριξε κεφαλιά σε παίκτη μου, δίχως να αποβληθεί.

Θα ήθελα, επίσης,   συγχαρώ τους φιλάθλους των Αυλιωτών για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, παρά τις διαιτητικές προκλήσεις.

 Ο συγκεκριμένος διαιτητής απέδειξε με τη συμπεριφορά του τον κακό του χαρακτήρα του. Καθώς μίλησε πολύ προσβλητικά στους ποδοσφαιριστές μου Κωνσταντίνο Μουζακίτη ετών 17 και στον άλλο συνονόματό του, ετών 21. Αν είναι δυνατόν, αυτός ο άνθρωπος να εργάζεται στα σώματα ασφαλείας και έχει τέτοια άσχημη συμπεριφορά! Είναι υποχρεωμένος να τηρεί την τάξη και το νόμο. Λόγω της συμπεριφοράς του, μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας μου, κατέθεσε μήνυση προς τον διαιτητή, στο Αστυνομικό Τμήμα των Καρουσάδων. Συν ότι γράφει ψεύδη στο Φ.Α, καθώς, δεν τον πείραξε κανείς. Έτσι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο!»