ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γ. Καλούδης: «Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΟΦΑΜ»


Γ. Καλούδης: «Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΟΦΑΜ»
Ο Γ. Καλούδης προπονητής του ΟΦΑΜ, μέχρι πέρυσι και στον Κρόνο, μίλησε στο www.argyrades.gr για το ντέρμπι Κρόνου – ΟΦΑΜ που διεξήχθη την Κυριακή 5/11 στο γήπεδο Περιβολίου και έληξε με νίκη του Κρόνου με 1 – 0.
«Το αποτέλεσμα αδικεί τον ΟΦΑΜ. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο με έμπειρους παίκτες. Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι αντάξιο των ονομάτων των δυο ομάδων. Δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα. Υπήρχε δύναμη, πάθος, ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς. Θεωρώ ότι το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.
Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύαμε, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, γνωρίζοντας ότι όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Προσωπικά σέβομαι όλες τις ομάδες της Α1, πλην όμως δε φοβάμαι καμιά.
Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου και ακόμα περισσότερο στον κόσμο του Άη Μαθιά που για άλλη μια φορά έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στην κερκίδα.
Μόνο πίκρα μου αφήνουν τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά τον αγώνα. Στην πλειοψηφία τους, οι άνθρωποι του Κρόνου και οι ποδοσφαιριστές του είναι κύριοι, αλλά κάθε κανόνας έχει εξαιρέσεις. Αυτά που ακολούθησαν του αγώνα είναι εξαιρέσεις. Δυστυχώς από κάποιους δεν περίμενα κάποια πράγματα. Τους εύχομαι ολόψυχα υγεία.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κρόνου. Και για την ομάδα μου ψηλά το κεφάλι και αγωνιστικότητα».