ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Θιναλιακός – ΕΠΣΚ: Πόλεμος ανακοινώσεων


Θιναλιακός – ΕΠΣΚ: Πόλεμος ανακοινώσεων & ένα σχόλιο

Μετά τον αγώνα της Κυριακής (19/11) στο γήπεδο των Νυμφών μεταξύ Αχιλλέα – Θιναλιακού 1 – 1, οι φιλοξενούμενου εξέδωσαν ανακοίνωση – καταγγελία εναντίον της ΕΠΣΚ και της διαιτησίας. Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Π. Ποζίδης έδωσε τη δική του απάντηση.

Η ανακοίνωση του Θιναλιακού

Μετά το περυσινό, καταπληκτικό έργο για Όσκαρ, στην ήττα της ομάδας μας με... δόσεις, από την ομάδα του Κρόνου Αργυράδων (για όσους δε θυμούνται, η ανακοίνωση βρίσκεται ακόμη στη σελίδα μας), η Συμμορία των γνωστών-αγνώστων χτύπησε πάλι, και κόπιασε η νέα ταινία της οποίας καλούμαστε να γίνουμε θεατές. Με τίτλο “άδικα κοπιάζετε παλικάρια μου”.

Καθώς, ο “Πεθερός” αποφασίζει κι ο “Μεγάλος” σκόπιμα δεν ασχολείται πλέον με τα μικρά και μίζερα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που εξαφανίζεται).

Στο video καθαρά ποιος αποφασίζει για εμάς με απίστευτο κυνισμό και θράσος.
Ένας βοηθός διαιτητή, που τελευταία κάποιοι αποφάσισαν την προαγωγή του και κλήθηκε να πάρει αποφάσεις των οποίων, προφανώς δε μπορεί να σηκώσει το βάρος.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Απλώς δε μπορεί το παλικάρι, ή εκτελεί υπηρεσία;

Αν συμβαίνει το πρώτο, γιατί ορίζεται σε ένα παιχνίδι, τοπικό ντέρμπι, όπου το ανάστημά του δεν του επιτρέπει να σφυρίξει με καθαρό μυαλό; Απλά επειδή προσπαθεί να κρατήσει αλλοπρόσαλλες ισοροπίες.

Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που αποδεικνύει αυτή του την ανεπάρκεια.

Υπάρχουν διαιτητικές αποφάσεις που αμφισβητούνται, κι είναι στο όριο της αντικειμενικότητας και της υποκειμενικότητάς μας.

Σε αυτές λοιπόν ισχύει το “έτσι το είδα, έτσι το σφύριξα”...

Την απόφαση στο παραπάνω video, που μπορούμε να την εντάξουμε; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή που βρίσκεται ο κύριος Βλάσσης τη στιγμή της παράβασης!

Εκτός αν πάρουμε το δεύτερο σενάριο, ότι δηλαδή εξυπηρετεί σκόπιμα κάποιους “τρίτους”. Και μπορούμε ύστερα από αυτή την απόφαση, να σκεφτόμαστε όπως θέλουμε και να υποθέσουμε ότι μας κατέβει.

Κάποιοι παίζουν με την ηρεμία μας, τον κόπο μας και το μεράκι μας.

Αν έχετε αποφασίσει να κρατήσετε σειρά προτεραιότητας από πέρυσι κι εδώ, πείτε μας να το ξέρουμε.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Προσπαθούμε όσο μπορούμε να μην αφήσουμε κάποιους να μας κάνουν να ξεχάσουμε το ήθος μας και τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό!

Το ΔΣ του ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ


 Το κείμενο - απάντηση Ποζίδη

Αγαπητέ πρόεδρε,

Διάβασα στον ηλεκτρονικό τύπο την ανακοίνωση του σωματείου σου για τον αγώνα Αχ. Νυμφών –  Θιναλιακός.

Χωρίς έκπληξη. Περιμένω από όποιον γεύεται την απογοήτευση της αποτυχίας σε έναν αγώνα, ανεξάρτητα από τα  αίτια που την προκαλούν, να αυτοαναγορεύεται σε τιμητή της διαφάνειας και πρωτοπόρο  της  μάχης  με τους  διεφθαρμένους, τις  συμμορίες, να παλεύει απέναντι στις ραδιουργίες και στις συνομωσίες των «εχθρών», που παραμονεύουν παντού.
Το περιεχόμενο της ανακοίνωσής σας θα αποτελέσει αντικείμενο των αρμόδιων οργάνων της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, για αυτό και το αντιπαρέρχομαι αυτή τη χρονική στιγμή.

Ένα θα σου γράψω: Λάθος στόχο έβαλες, λάθος τακτική ακολουθείς.

Η κριτική σου φανερώνει εμπάθεια, σκοπιμότητα και δεν αντιστοιχεί στο επίπεδο του διαλόγου που επιθυμώ να διατηρώ με τη συμμετοχή μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Προσωπικά, λυπάμαι γιατί περιλαμβάνει και ανήθικες πρακτικές, που μόνο εξοργισμένοι και φανατισμένοι δεν αντιλαμβάνονται την ποιότητά τους. Και όλα αυτά με την επίκληση ήθους και ποδοσφαιρικού πολιτισμού!
Καλή τύχη στην προσπάθειά σας.


Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Ποζίδης