ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΑΟ Κέρκυρα: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς


ΑΟ Κέρκυρα: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι στον προσεχή εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (26/11) κόντρα στον Ολυμπιακό, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να βοηθηθούν, οι πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, εξέδωσε η διοίκηση της Κέρκυρας.
Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ενημερώνει για την πρωτοβουλία της να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν, στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, προχώρησε την Τρίτη (21/11) η διοίκηση της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για την συλλογή τροφίμων, ειδών ένδυσης και ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, ως ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους Μάνδρας Αττικής, οι οποίοι επλήγησαν από τη φονική πλημμύρα των προηγουμένων ημερών και τα νοικοκυριά τους καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η συγκέντρωση αφορά σε:

1. ΤΡΟΦΙΜΑ μακράς διάρκειας συσκευασμένα, κυρίως κονσέρβες, γάλα, κρουασάν, φρυγανιές, μπισκότα, χυμούς

2. ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνια και ρούχα

3. ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτιά κουζίνας, χαρτιά υγείας, σαμπουάν, πάνες για μωρά, καθαριστικά, απορρυπαντικά, σφουγγάρια, σκούπες, σφουγγαρίστρες, φαράσια, κουβάδες, λάστιχα ποστίσματος, πλαστικές σακούλες απορριμμάτων, πλαστικά γάντια κλπ.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμβάλλει στην κοινή αυτή προσπάθεια, μπορεί να παραδώσει ο,τιδήποτε από τα παραπάνω είδη επιθυμεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου απο τις 12:00 στους εθελοντές που θα βρίσκονται στο γήπεδο ΕΑΚΚ. Στη συνέχεια όλα τα συγκεντρωμένα είδη θα συσκευασθούν κατάλληλα και θα αποσταλούν στον Δήμο Μάνδρας»