ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Πετριτής νικητής στη μονομαχία ΑστέρωνΟ Πετριτής νικητής στη μονομαχία Αστέρων
Στη μονομαχία των δυο Αστέρων, Πετριτή και Λιπάδων την Κυριακή 5/11 η λάμψη του γηπεδούχου ήταν πιο έντονη. Ο Αστέρας Πετριτή νίκησε με 1 – 0 σημειώνοντας την τέταρτη σερί νίκη του και παραμένοντας ισόβαθμος με τον Κρόνο στην κορυφή.
Σε ένα δυνατό παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή  και δίκαια έφτασαν στην πολύτιμη νίκη. Στο Α΄ημίχρονο με τον Πολύζο και τον Δ. Ίσερη έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στην εκπνοή είχαν δοκάρι με τον Δ. Στούπα. Ευκαιρία είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Δημητριάδη, αλλά ο Ριγανάς απέκρουσε εκπληκτικά. Αποβολή Π. Λέσση και μικροεντάσεις.
Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με Κατσαρό, Μάμαλο και Αργυροκαστρίτη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Δημητριάδη, ενώ φωνάζουν για μια φάση επικίνδυνη με τον Μποζίκη που δόθηκε οφ σάιντ.
Λύτρωση για τον Αστέρα Πετριτή στο 84΄με κεφαλιά του Γαρδικιώτη μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Δ. Ίσερη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γ. Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Γράντος, Π. Λέσσης, Πολύζος, Καλούδης, Σ. Στούπας, Δ. Ισερης, Γαρδικιώτης, Αργυροκαστρίτης, Μάμαλος, Αντ. Ισερης. Επαιξαν και οι: Δ. Στούπας, Κωνσταντόπουλος, Κατσαρός, Μηνάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ (Ν. Ανδριώτης): Κυριακίδης, Κουρτελέσης, Ρούσσος, Κατσαρός, Ανδριώτης, Κολυτάς, Μωραϊτης, Μπαμιόγλου, Ιμέρης, Μποζίκης, Δημητριάδης. Έ
παιξαν και οι: Μπούρμπος, Θεόδοτος.