ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι διαχρονικοί υπεύθυνοι των πολλαπλών εγκλημάτων


Οι διαχρονικοί υπεύθυνοι των πολλαπλών εγκλημάτων


Οι μεγαλοστομίες της "δίκαιης ανάπτυξης" όλων των αντιλαϊκών κυβερνήσεων καθρεπτίζονται  στους θανάτους και την καταστροφή των λαϊκών νοικοκυριών

Οι διαχρονικοί υπεύθυνοι των πολλαπλών εγκλημάτωνΤα κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης στόχο έχουν να συγκαλύψουν τα πραγματικά αίτια της τραγωδίαςΗ  δική μας σκέψη είναι στο λαϊκό κόσμο". Δήλωσε -με το γνωστό θράσος- ο Α. Τσίπρας, αναμασώντας παράλληλα το κάλπικο αφήγημα περί "δίκαιης ανάπτυξης" και περί "θετικών επιδόσεων της οικονομίας", στο διάγγελμά του για το κοινωνικό μέρισμα...

Η μεγάλη τραγωδία που ζει, για μια ακόμη φορά, ο "ξεχασμένος" εργατολαϊκός πληθυσμός της Δυτικής Αττικής, με τους 15 τουλάχιστον νεκρούς και τα εκατοντάδες σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα, υποδομές παραδομένα στη λάσπη και την καταστροφή, είναι ένα ακόμη θλιβερό δείγμα της εγκληματικής αδιαφορίας όλων των κυβερνήσεων της ολιγαρχίας, και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμπεριλαμβανόμενης, για στοιχειώδη μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας, για το σεβασμό και την προστασία -τελικά- της ζωής των εργατολαϊκών στρωμάτων.

Δεν πρόκειται, λοιπόν, για θεομηνία, για ακραίο φυσικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Η περιοχή της Δυτικής Αττικής πλήττεται από πλημμυρικά φαινόμενα εδώ και δεκαετίες.

Κυβερνήσεις, δημοτικές και περιφερειακές αρχές, ασύδοτοι μεγαλοεργολάβοι είναι οι διαχρονικοί υπεύθυνοι για τα πολλαπλά εγκλήματα που συντελέστηκαν και συντελούνται στην περιοχή, με δεκάδες θύματα και τεράστια καταστροφή της λαϊκής περιουσίας. Παλιοί και νέοι.

ΠΗΓΗ: ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ