ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μπ. Κοκκινίδης: Τα παιδιά τα έδωσαν όλα για τη νίκη επί της Ολυμπιάδας – Το διαζύγιο με τον Μ. Μίτσουλη


Μπ. Κοκκινίδης: Τα παιδιά τα έδωσαν όλα για τη νίκη επί της Ολυμπιάδας – Το διαζύγιο με τον Μ. Μίτσουλη
Αλλαγή στον πάγκο της Αναγέννησης μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μ. Μίτσουλη. Μάλιστα το ΔΣ της Αναγέννησης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον μέχρι τώρα προπονητή της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία.
Η Ανακοίνωση:
Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Μίτσουλη Μάκη. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία στην ζωή του.

Ο μέχρι τώρα Γυμναστής Μπ. Κοκκινίδης στη θέση του προπονητή και καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να φανταστεί ούτρε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας.

Νίκη με 2 – 1 την προηγούμενη Τετάρτη επί του ισχυρού Αχιλλέα Νυμφών για το κύπελλο και την Κυριακή νίκη – οξυγόνο επί της πανίσχυρης Ολυμπιάδας!

Για τη νίκη επί της Ολυμπιάδας δήλωσε αποκλειστικά στο www.argyrades.gr, ο Μπάμπης Κοκκινίδης:
«Τα παιδιά τα έδωσαν όλα για τη νίκη επί της Ολυμπιάδας. Προσπαθήσαμε και δώσαμε από την αρχή της εβδομάδας βάρος στην ψυχολογία. Το κλίμα έχει αλλάξει. Η ομάδα δείχνει ένα πρόσωπο με αξιοπρέπεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το σχετικά μικρό ρόστερ και την κούραση από τον αγώνα του κυπέλλου της Τετάρτης, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και τη σημαντική νίκη που πετύχαμε!»