ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η κακοκαιρία προκάλεσε διακοπές ρεύματος και πολλά προβλήματα στην ΚέρκυραΗ κακοκαιρία προκάλεσε διακοπές ρεύματος και πολλά προβλήματα στην Κέρκυρα

Πολλά προβλήματα και διακοπές ρεύματος έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση που πλήττει το νησί μας από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μαγαζιά πλημμύρισαν στο κέντρο της πόλης αλλά και περιφερειακά όπως στα Γουβιά, αλλά και δρόμοι κεντρικοί. Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περιοχές λόγω βλάβης στα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ με τα λιγοστά συνεργεία να προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων Τ.Υ. της ΔΕΔΔΗΕ, Νίκο Σαββανή και το ρεπορτάζ του enimerosi.com στη λίστα με τις περιοχές εκτός ρεύματος είναι οι εξής: Άη Μαθιάς, Πεντάτι, Παραμόνας, Μωραϊτικα και άλλα μεμονωμένα σημεία περιμετρικά αυτών.  Μια λίστα στην οποία μπαίνουν διαρκώς νέες περιοχές, όπως εξήγησε.
Όσον αφορά στις διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Βόρειου Συγκροτήματος το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Σαββανής ανέφερε ότι σημειώθηκαν εξ' αιτίας μεγάλου δέντρου (κυπαρισσιού) το οποίο έπεσε σε σημείο που επηρέασε το δίκτυο. Λόγω του ότι η περιοχή ήταν δύσβατη, χρειάστηκε αρκετός χρόνος για την αντιμετώπιση της βλάβης. Η ηλεκτροδότηση επανήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου, περίπου στις 16.30.


Μεταξύ των περιοχών που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα ήταν το Σιδάρι, οι Αυλιώτες, ο Αγρός, ο Άγιος Ματθαίος και μέρος των Γαρδελάδων.