ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρεμιέρα Μπολάνο στον Κρόνο


ΦΩΤΟ Ανδρέας Γαστεράτος

Πρεμιέρα Μπολάνο στον Κρόνο

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του www.argyrades.gr τόσο για την οριστική συνεργασία του Ρομπέρτο Μπολάνο με τον Κρόνο, όσο και για τη σημερινή «πρώτη» προπόνηση. 

Επιστροφή Μπολάνο στον Κρόνο, αυτή τη φορά, ως προπονητής και με δεδομένους τους υψηλού στόχους του Κρόνου. Άλλωστε ο Ρομπέρτο είναι διαπιστωμένο ότι είχε προτάσεις συνεργασίας από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών. Το πλάνο του διοικητικού ηγέτη του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλή για άνοδο στη Γ΄ Εθνική με διάρκεια και προοπτική ήταν το καλύτερο διαπιστευτήριο για την οριστική συμφωνία.
Σήμερα Τετάρτη στις 4 μμ στο γήπεδο Περιβολίου ξεκίνησε η συνεργασία στον αγωνιστικό χώρο με την πρώτη προπόνηση. Και το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρόν.


 Ο Ρ. Μπολάνο έχει τη φήμη ενός προπονητή που απαιτεί από τους παίκτες του σκληρή δουλειά και σιδερένια πειθαρχία και αυτό το δείγμα αποτυπώθηκε και στη σημερινή πρεμιέρα.


Υπάρχει σε εκκρεμότητα το θέμα του βοηθού προπονητή και Γυμναστή που αναμένεται να λυθεί σύντομα, πιθανόν με ένα από του Γυμναστές που έχουν συνεργαστεί με τον Κρόνο.

ΦΩΤΟ Α. Γαστεράτος