ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Β. Ξάνθης: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»

ΦΩΤΟ Α. Γαστεράτος

Β. Ξάνθης: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»
Ο Βασίλης Ξάνθης πρέπει να έζησε, ίσως, τις πιο συγκλονιστικές στιγμές, όσο διάστημα κάθεται στον πάγκο του Κρόνου συνειδητοποιώντας αυτό που είχε δηλώσει πριν από τον αγώνα ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Ασφαλώς και ο ίδιος έπαιξε σημαντικό ρόλο και στη διαχείριση της πρόσφατης ήττας από τον ΟΦΑΜ για το κύπελλο και στη διάρκεια του αγώνα. Ουσιαστική και θετική συμβολή που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr αναφέρει:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι για περίπου 25΄παίζαμε με εννιά παίκτες. Είχα δηλώσει μετά τον αγώνα του κυπέλλου ότι είναι καλό που ξαναπαίζουμε με τον συγκεκριμένο αντίπαλο και ότι οι παίκτες μου πρέπει να αποδείξουν ότι το αποτέλεσμα της Τετάρτης ήταν μια κακή παρένθεση και να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωϊσμό. 

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το πάθος και την κατάθεση ψυχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα – αν και δε θέλω να αναφέρομαι προσωπικά σε ποδοσφαιριστές - ο Ν. Πουλημένος που συνέχισε να αγωνίζεται τραυματισμένος. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία να συνεχίσουμε στον μοναδικό και μεγάλο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα. 

Συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά επιδιώκοντας να παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας κυνηγώντας το γκολ και τη νίκη είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, γιατί κάθε ομάδα μας αντιμετωπίζει πολύ σκληρά και επιδιώκοντας να νικήσει το Κρόνο που θεωρείται φαβορί και έχει καλή ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στην ποδοσφαιρική τους αξία. Συνεχίζουμε για τον στόχο μας με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που μας δίνουν ώθηση».