ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Β. Ξάνθης: Άλλη μια σημαντική νίκη – Έχουμε πλάνο και συνεχίζουμε


Β. Ξάνθης: Άλλη μια σημαντική νίκη – Έχουμε πλάνο και συνεχίζουμε

Ο Κρόνος πρόσθεσε χθες, Σάββατο 11/11, μια ακόμη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο με τέσσερα γκολ και πληθώρα ευκαιριών. Ο Β. Ξάνθης που έχει τη δική του συμβολή στην πορεία του Κρόνουςπου με 5 νίκες και 1 ισοπαλία βρίσκεται στην 1η θέση, δήλωσε αποκλειστικά στο www.argyrades.gr  για τον αγώνα του Σαββάτου.


«Προσθέσαμε άλλη μια σημαντική νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με πολλά νερά και συνεχή βροχόπτωση. Παρόλα αυτά κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα έκαναν παιχνίδι συνδυασμών δημιουργώντας πάρα πολλές φάσεις. Παίξαμε ορθολογικά, παρά τις δυσκολίες του αγωνιστικού χώρου, προσπαθώντας να προωθήσουμε το παιχνίδι από την άμυνά μας και να χτίσουμε τις επιθέσεις μας με υπομονή και καθαρό μυαλό, χωρίς «γιόμες». Παίξαμε, όπως συνηθίζουμε, ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας και κυριαρχίας. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και η ομάδα έχει πλάνο και συνεχίζουμε για τον στόχο μας με βάση τους σχεδιασμούς μας. 

Αφήνουμε στην άκρη τον αγώνα με την Αναγέννηση και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το ευχάριστο για μας είναι ότι επιστρέφουν οι τιμωρημένοι και οι τραυματίες. Πολύ ευχάριστη είδηση η επιστροφή του Σπ. Γραμμένου που είναι ένας πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής, γνωστός στο κερκυραϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.


Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη συμπαράστασή τους. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας για να μας δίνουν περισσότερη δύναμη».