ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες στο Εφετείο (photos)



Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες στο Εφετείο (photos)



Eπίθεση δέχθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής δύο γυναίκες, μία εκ των οποίων είναι δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της οργάνωσης.
Οι δύο γυναίκες δέχθηκαν την επίθεση, όπως καταγγέλλουν, όταν κατέβηκαν από το τρόλεϊ επί της οδού Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Κάποιος μέσα από το τρόλει κάτι φώναξε προς τους χρυσαυγίτες. Εκείνοι, προσπάθησαν να μπουν μέσα στο όχημα. Οι πόρτες δυστυχώς είχαν ανοίξει και ο οδηγός δεν πρόλαβε να τις κλείσει. 
Οι δύο γυναίκες πανικόβλητες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα αλλά ήταν αργά, με αποτέλεσμα να δεχθούν άγρια επίθεση. Η μία δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές στη μύτη και η δεύτερη στο στόμα. H μύτη της δικηγόρου έσπασε.
Περίπου 30 άτομα έχουν προσαχθεί στην ΓΑΔΑ από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων και τα θύματα της επίθεσης είναι εκεί για να τους αναγνωρίσουν.
Επι τόπου έχουν βρεθεί δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Κούζηλος, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.
Το Δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση της ΧΑ έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να παρίσταται δικαστικός κατά την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων από τη ΓΑΔΑ και διέκοψε για την Παρασκευή 3 του μήνα.
ΠΗΓΗ: topontiki.gr