ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κατσουράνης: Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει διαφθορά, στημένα & ξέπλυμα [Video]


Κατσουράνης: Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει διαφθορά, στημένα & ξέπλυμα [Vid]


Συντάκτης: Κώστας Ζαφειρόπουλος
Τον συναντήσαμε σε έναν ανοίκειο για αυτόν χώρο, στους διαδρόμους του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Καλεσμένος του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, ο Κώστας Κατσουράνης, δύο χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης πορείας του ως ποδοσφαιριστής, μίλησε σε μια ημερίδα για τη διαφθορά στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Στο περιθώριο της ημερίδας κουβεντιάσαμε μαζί του για τα στημένα παιχνίδια το ελληνικό πρωτάθλημα και το στοίχημα. Προσεκτικός στις τοποθετήσεις του δημοσίως, μιλάει ανοιχτά για ένα σύστημα που έστηνε αγώνες και μας εξηγεί πως το «νούμερο ένα πρόβλημα στον ελληνικό αθλητισμό είναι οι παράγοντες. Δεν τους νοιάζει το καλό του ποδοσφαίρου και του ευ αγωνίζεσθαι, κοιτάνε μόνο την τσέπη τους. Μιλάμε για διαφθορά, για στημένα παιχνίδια, για ξέπλυμα χρήματος».

Ο ίδιος τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή σήμερα στο νέο πολυμετοχικό της σχήμα, θεωρεί πως η ομάδα της πόλης του «έχει τεράστια δυναμική και μπορεί σε πολύ λίγα χρόνια να είναι η μοναδική στην Ελλάδα που θα μπορεί να αυτοχρηματοδοτείται χωρίς να χρειάζεται κάποιον μεγαλοπαράγοντα να βάζει συνέχεια λεφτά από την τσέπη του».

Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, δείτε ποίον θέλει να στεφθεί φέτος πρωταθλητής.ΠΗΓΗ: efsyn.gr