ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φαίαξ Μαραθιά - Κεραυνός Αγίου Νικολάου 0-6 (Φωτορεπορτάζ)


Φαίαξ Μαραθιά - Κεραυνός Αγίου Νικολάου 0-6 (Φωτορεπορτάζ)

Τοπικό ντέρμπι στα χαρτιά, αφού ο Φαίαξ στηρίζεται, κυρίως, στα νεαρά παιδιά του Μαραθιά, ενώ ο φετινός Κεραυνός είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος και φιλόδοξος. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή στον αγωνιστικό χώρο παρά τις καλές προσπάθειες του Φαίακα. Ανώτερος ο Κεραυνός πέτυχε μια ευρεία σε σκορ νίκη, έτσι με 12 νίκες σε 13 αγώνες είναι μαζί με τον Ν. Όλυμπο στην κορυφή κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την απευθείας άνοδο στην Α΄ΕΠΣΚ.


Ο Κεραυνός είχε αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τους Ν. Δημουλή, Χαντάι και Τάσση. Το  0 – 1 διαμορφώθηκε στο 10΄ με πλασέ του Χαντάι. Στο 23' σκόραρε ο Τάσσης με κεφαλιά (0-2), έπειτα από ωραία επίθεση από αριστερά αλλαγή παιχνιδιού του Χαντάι στον Α. Δημοιυλή και σέντρα του τελευταίου. Το 0-3 έγινε με πλασέ μέσα από την περιοχή του Ν. Δημουλή στο 38'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινό σουτ του Στ. Νικομάνη.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 3 ακόμα γκολ, 2 με τον Χ. Μηνά (50' , 80΄) και 1 με τον Καλούδη(65΄). Και τα τρία σημειώθηκαν με πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα μακρινό σουτ του Δ. Νικομάνη.


Διαιτησία: Νικόπλουλος, Μίαρης, Μπεκάρης


ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ: (Θ. Νικομάνης) Ρώσης, Χαρ. Νικομάνης, Δ. Νικομάνης, Θ. Νικομάνης, Κ. Γκίνης, Μαρ. Νικομάνης, Στ. Νικομάνης, Κ. Γκίνης, Σπ. Νικομάνης, Ιωσ. Νικομάνης, Ι. Νικομάνης. Ε΄παιξε και ο ΚυπριώτηςΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: (Κ. Καλούδης) Ν. Ρέβης, Α. Δημουλής, Ν. Ρέβης, Χ. Μίαρης, Α. Μίαρης, Βλαχόπουλος, Καββαδίας, Ν. Δημουλής, Χαντάι(, Τάσσης, Καλούδης. Έπαιξαν και οι: Κ. Ρέ8Θβης, Λαβράνος, Χ. Μηνάς, ΚουρτέσηςΦΩΤΟ: http://apskeravnosagiounikolaou.blogspot.gr (Εκτός από την 6η)