ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στην Κέρκυρα το ένα από τα δύο δελτία του Τζόκερ που κερδίζει 1,4 εκατ. ευρώ!Η κλήρωση του τζόκερ έφερε δύο νέους εκατομμυριούχους που κάνουν όνειρα. Τα χρήματα που μπαίνουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αλλάζουν τις ζωές τους για πάντα...
Ο λόγος για τους δύο υπερτυχερούς της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ στην πρώτη κατηγορία. Ο καθένας κερδίζει από 1.402.076 ευρώ. Τα χρυσά δελτά κατατάθηκαν σε πρακτορεία της Κέρκυρας και της Πάφου στην Κύπρο.

 Στην Κέρκυρα ο μεγάλος νικητής πόνταρε μόλις 3 ευρώ και έπιασε όλους τους αριθμούς (5+1). Το δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Παύλου Φαρουγγιά στην οδό Μητροπολίτου Αθανασίου 85 στη Γαρίτσα. Ο νέος εκατομμυριούχος δεν έχει επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου. Τα σενάρια από το πρωί για την ταυτότητά του δίνουν και παίρνουν. Δεν ήταν δελτίο τυχαίας επιλογής. Ο τυχερός συμπλήρωσε τους αριθμούς που πίστευε ότι θα αναδείξει η κληρωτίδα και δικαιώθηκε. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυό μήνες που ο χρυσός νικητής είναι από την Κέρκυρα.

Ανάλογη ιστορία και στην Κύπρο. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος του χρυσού δελτίου ήταν 10 ευρώ. Και εδώ είχαμε έναν υπερτυχερό που επέλεξε μόνος τους μαγικούς αριθμούς. Μάλιστα ο εκατομμυριούχος της Κύπρου, είχε και 19 επιτυχίες στην 2η κατηγορία και έτσι αυξάνει τα κέρδη του ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα κερδίζει 117.000 επιπλέον. Δείτε παρακάτω τους νικητές στην 1η και 2η κατηγορία της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ…

H κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 10-12-2017 (αριθμός κλήρωσης 1869), μοίραζε περισσότερα από 2.800.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1869) είναι οι εξής: 25, 03, 22, 24, 13 και Τζόκερ ο αριθμός 02.

ΠΗΓΗ: NEWSIT.GR