ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τσιώλης: «Χρειαζόμαστε 18 με 20 πόντους»


Τσιώλης: «Χρειαζόμαστε 18 με 20 πόντους»

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως για να παραμείνει ο ΑΟΚ στη Super League Σουρωτή θα χρειαστεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος 18 με 20 πόντους.

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως για να παραμείνει ο ΑΟΚ στη Super League Σουρωτή θα χρειαστεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος 18 με 20 πόντους. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με τη φυσική κατάσταση της ομάδας του και μίλησε για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Τσιώλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην Κέρκυρα: «Πρώτα από όλα να πούμε πως ένας επαγγελματίας προπονητής πρέπει να πηγαίνει στα δύσκολα, όχι μόνο στα εύκολα σε οργανωμένες ομάδες. Όταν είσαι επαγγελματίας και σου κάνουν την τιμή να αναλάβεις σε μία δύσκολη στιγμή δείχνει ότι εκτιμούν ορισμένα πράγματα. Είναι μία οργανωμένη ομάδα, είχα κάνει ένα σύντομο πέρασμα και τιμωρήθηκε τότε για οικονομικές ατασθαλίες. Είχα αφήσει κάτι στη μέση, ο κόσμος ήθελε να γυρίσω και με πολλή χαρά δέχθηκα τη συγκεκριμένη πρόταση. Πάμε για ένα… νέο πρωτάθλημα. Κρατάμε ως προίκα τι κάναμε στον πρώτο γύρο, αλλά πάμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα στο δεύτερο μισό. Ο προκάτοχός μου έκανε πολύ καλή δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, η ομάδα έχει καλό υλικό και ήταν καθαρά θέμα τύχης ορισμένα αποτελέσματα. Μερικές φορές τα στατιστικά λένε αλήθειες. Πρέπει να βελτιώσουμε την κατοχή της μπάλας, να βελτιώσουμε και κάποια άλλα, ενώ υπάρχει πρόβλημα στην εκτέλεση, στην τελική προσπάθεια. Έλειπε ο παίκτης που στήθηκε πάνω του η ομάδα, ο Τουράμ. Επίσης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στη φυσική κατάσταση. Η ομάδα στήθηκε με τον Τουράμ, ο οποίος ανέβαζε ψηλά την ομάδα και είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά πιστεύω ότι σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει επανέλθει. Υπάρχουν θέματα, αφού έλειψε ο Τουράμ, και γι' αυτό ίσως να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Χρειαζόμαστε 18 με 20 πόντους σε σχέση με τους 11 πόντους που έχουμε τώρα για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Προσπαθώ να περάσω στα παιδιά πως δεν υπάρχουν ονόματα αντιπάλων, αλλά υπάρχουν βαθμοί, τους οποίους πρέπει να μαζέψουμε. Στην ανάγκη που είμαστε, θα βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο μάτι. Πλέον δεν πρέπει να διαλέγουμε ονόματα και πρέπει να παίζουμε με το δικό μας τρόπο για να παίρνουμε αποτελέσματα. Έτσι βλέπουμε τα παιχνίδια, καθαρά βαθμολογικά».

Για την εικόνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος: «Δυσάρεστη ήταν η παρουσία του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, ενώ η ΑΕΚ είχε περισσότερο ρυθμό και καλύτερη συνοχή. Ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή κατάσταση του Ολυμπιακού μαζί με τον ΠΑΟΚ για να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Ο καθένας έχει τα δικά του. Ο ΠΑΟΚ έχει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα, είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, θεωρώ πως είναι καθαρά αγωνιστικό το θέμα της ομάδας. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, κάτι που δεν ξέρω από την στιγμή που δεν είμαι μέσα, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν τέτοια ζητήματα να λύσουν. Εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά αγωνιστικό. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος πήρε δύο σημαντικά ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μακάρι να καταφέρει κάτι σημαντικό, είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ: novasports.gr