ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

ΜΚΕ Περιβολίου: Ταξίδι με το Χορευτικό 29 - 30/12 στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα - Οι εκδηλώσεις


ΜΚΕ Περιβολίου: Ταξίδι με το Χορευτικό 29 - 30/12 στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα - Οι εκδηλώσεις

Μια πολύ καλή εκδρομή στα Τρίκαλα οργανώνει η ΜΚΕ Περιβολίου με το χορευτικό τμήμα που περιλαμβάνει επίσκεψη στα Μετέωρα και στην Καλαμπάκα.

Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 60 ευρώ  (Λεωφορείο, Καράβι, Ξενοδοχείο με πρωινό).
Τηλέφωνα για επικοινωνία: 69 46 30 78 42 – 69 45 03 58 77 – 69 79 15 05 72

Με 129 εκδηλώσεις ο φετινός Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άγιος Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα
ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Συνολικά 129 εκδηλώσεις περιλαμβάνει φέτος η διοργάνωση του 7ου Μύλου των Ξωτικών. 

Το πλούσιο θέαμα, μεταφράζεται σε χορό και μουσική, συναυλίες, επιδείξεις, θέατρο, σκάκι, μπαλέτο, έθιμα διαφόρων περιοχών της χώρας, θεατροπαιδαγωγική δράση…. Από το Κορδελιό, την Κέρκυρα, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμπάκα, την Αθήνα και, φυσικά, τα Τρίκαλα… οι 129 εκδηλώσεις είναι πηγή έμπνευσης, σημείο αναφοράς, χώρος κεφιού για μικρούς και μεγάλους.

Μαζί με τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο δήμος Τρικκαίων και αυτές του Μουσείου Τσιτσάνη, η πόλη των Τρικάλων, όπως αναφέρεται από την Οργανωτική Επιτροπή, μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό εργαστήρι χαράς, πολιτισμού και χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχεται τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες με έμφαση στις δωρεάν δράσεις και τη δωρεάν είσοδο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολιτική της δωρεάν εισόδου δεν έχει αλλάξει, ενώ, από την άλλη πλευρά, έχουν αυξηθεί οι δωρεάν δράσεις.


Και ενημερώνουν ότι φέτος οι δράσεις που μπορεί οποιοσδήποτε δωρεάν, είναι:
* Το σπίτι του Αϊ-Βασίλη
* Η Πριγκίπισσα του φεγγαριού
* Το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών
* Το Ταχυδρομείο των Ξωτικών
* PLAYMOBIL Magic
* Ζωγραφική Προσώπου
* Το εργαστήριο του «Πλάσματος»
* Η Αιώνια Πηγή Σοκολάτας
* Ο Αλευρόμυλος των Ξωτικών
* Το Ενεργειακό Πάρκο
* Το Εργαστήρι Αναρρίχησης
* Το Μουσείο Μανιταριών
* Το πηγάδι των ευχών


Το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2018. Είναι επισκέψιμο καθημερινά, τις ώρες 10:00 – 22:00.