ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η κυβερνητική αναλγησία και βαρβαρότητα πετάει στο δρόμο μια 72χρονη εκπλειστηριάζοντας το μικρό σπίτι της


Η κυβερνητική αναλγησία και βαρβαρότητα πετάει στο δρόμο μια 72χρονη εκπλειστηριάζοντας το μικρό σπίτι τηςΟι περιπτώσεις που έρχονται στην δημοσιότητα φτωχών και ανήμπορων ανθρώπων, που έχασαν τα σπίτια τους ή κινδυνεύουν να τα χάσουν από τους πλειστηριασμούς, μας οδηγούν στο να μπορεί να μιλάμε ότι έχουμε όχι απλώς μια ανάλγητη αντιλαϊκή συγκυβέρνηση, αλλά μια βάρβαρα ταξικά προσανατολισμένη κυβερνητική εξουσία, αδίστακτη, που τολμάει να προχωράει σε ενέργειες που δεν θα τολμούσε να κάνει ούτε μια ακροδεξιά κυβέρνηση με υπουργό τον Βορίδη.

Η περίπτωση που αναδεικνύει σήμερα η ιστοσελίδα iskra είναι συγκλονιστική. Αναφέρεται στο πώς βρέθηκε στον δρόμο μια άρρωστη – νοσηλεύεται από πρόσφατο εγκεφαλικό- ηλικιωμένη γυναίκα 72 χρόνων, η οποία αδυνατώντας με την σύνταξη πείνας των 300 ευρώ που έπαιρνε να ανταποκριθεί στην υποχρέωση που είχε αναλάβει (είχε μπει εγγυήτρια σε δάνειο που είχε πάρει ο γιος της, ο οποίος είναι εδώ και αρκετό διάστημα άνεργος και σε αντικειμενική αδυναμία να πληρώσει το χρέος του), βρέθηκε μπροστά στο ποιο απάνθρωπο πρόσωπο του κράτους.
Η τράπεζα Πειραιώς, μετά από πλειστηριασμό, της πήρε το μικρό σπίτι της, 60τμ, στο Καλαμάκι Κορινθίας, σε τιμή εκπλειστηριασμού μόλις 19.500 ευρώ (!!!) αφήνοντας άστεγη την 72χρονη!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα που αναφέραμε, η αστυνομία, με εντολή της Τράπεζας και σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, παρ’ ό,τι απουσίαζε το κίνημα, είχε στείλει για να προστατέψουν τον ανάλγητο πλειστηριασμό μεγάλη αστυνομική δύναμη και δυο περιπολικά, σε ένα θέαμα που περισσότερο έμοιαζε με φαρσοκωμωδία!

Από δω και πέρα είναι υποχρέωση του λαϊκού κινήματος να ματαιώσει αυτόν τον κοινωνικά βάρβαρο πλειστηριασμό, να μην αφήσει να ολοκληρωθεί αυτό το νέο κυβερνητικό έγκλημα.

ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ