ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μεταγραφές κορυφής στον ΚρόνοΜεταγραφές κορυφής στον Κρόνο

Ο πρόεδρος του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής επέστρεψε από τις γιορτινές, σύντομες διακοπές, αν και κάθε μέρα διαρκώς η σκέψη και οι σχεδιασμοί είναι για την ομάδα, και δρομολογούνται οι μεταγραφικές κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Στόχος δεν είναι άλλος παρά η παραπέρα ενίσχυση ενός πλούσιου ρόστερ, ώστε ο Κρόνος να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να ανέβει στη Γ΄Εθνική.

Από τις πληροφορίες του www.argyrades.gr προκύπτει ότι από τις επόμενες ώρες θα αρχίσουν να ανακοινώνονται πολύ σημαντικές μεταγραφές.

Εν αρχή σέντερ φορ
Ο Κρόνος ενδιαφέρεται για παίκτη στη θέση του σέντερ φορ. Βολιδοσκοπούνται σημαντικά ονόματα και είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί παίκτης με ιδιαίτερη αξία, ώστε να βοηθήσει άμεσα και ουσιαστικά την ομάδα που σε κάθε αγώνα δημιουργεί πάμπολλες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να έχει την αποτελεσματικότητα που πρέπει.

Μεσοεπιθετικός
Στον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχει θέση για έναν μεσοεπιθετικό που να μπορεί άμεσα να βοηθήσει την ομάδα. Αρκετοί οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση.

Αμυντικός

Δεδομένη η μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού. Ίσως να είναι και το πρώτο όνομα που θα ανακοινωθεί. Παίκτης με εμπειρία και με δυνατότητες.

Ένας ή δυο Κ17

Με δεδομένη τη ρύθμιση για χρησιμοποίηση παίκτη μέχρι 17 χρονών στη βασική ενδεκάδα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Κρόνος θα αποκτήσεις έναν ή και δυο νεαρούς με σημαντικό ρόλο.

Η προετοιμασία

Από τις 27 Δεκέμβρη συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας με καθημερινές προπονήσεις, παρόλο που βρισκόμαστε σε περίοδο γιορτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι εν όψει πρωτοχρονιάς, μόλις δυο ρεπό θα έχουν οι παίκτες.

Το απουσιολόγιο έχει λίγα ονόματα με τις απουσίες δικαιολογημένες. Δείγμα ότι στον Κρόνο έχουν συνειδητοποιήσει ότι η κατάκτηση του τίτλου προϋποθέτει σκληρή και μεθοδική δουλειά, σύμφωνα και με το δόγμα του Ρ. Μπολάνο.


Άλλωστε ξέρουν ότι με τη νέα χρονιά τους περιμένουν δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Στις 7 Γενάρη στο Σκριπερό θα αντιμετωπίσουν την αξιόμαχη ομάδα του Αστέρα Λιαπάδων που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του Α΄ Γύρου. Με την έναρξη του Β΄ γύρου ο Κρόνος θα υποδεχτεί τον Αστέρα Πετριτή σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Αιώνια πιστοί!

Δ. Καταβάτης - Π. Καραϊσαρλής: Δυο εξαιρετικοί παίκτες και υπέροχοι χαρακτήρες. Έχουν αγαπήσει και τιμήσει τη φανέλα του Κρόνου και με το παραπάνω!

ΦΩΤΟ Θ. Καββαδίας