ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πεζοπορία στα δάση του Μαραθιά - Φωτορεπορτάζ


Πεζοπορία στα δάση του Μαραθιά - Φωτορεπορτάζ


Μια ακόμα εξαιρετική πρωτοβουλία του πάντα δραστήριου Πεζοπορικού Συλλόγου του Μαραθιά που έχει καταφέρει να περάσει μια άλλη αντίληψη στη νεολαία του χωριού για την πεζοπορία και τη φύση. Η πρόσφατη πεζοπορία στα δάση του Μαραθιά με πολλά νέα παιδιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη. Ένας εξαιρετικός περίπατος που εξοικείωσε ακόμα περισσότερο τα παιδιά και όσους συμμετείχαν με τις ομορφιές του φυσικού περιβάλλοντος του Μαραθιά που είχε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και εναλλαγές που τους γέμισε ικανοποίηση.


 Η πορεία μέσα από τα μονοπάτια με πυκνή βλάστηση και διασχίζοντας πολλά ρέματα είχε τις δυσκολίες, αλλά ήταν συναρπαστική και έδωσε τη δυνατότητα για ουσιαστική συζήτηση αναφορικά με τα διάφορα φυτά και τους θάμνους που ευδοκιμούν στην περιοχή. Φυσικά απόλαυσαν και τα κούραμα που ήταν άφθονα.

Στον προγραμματισμό του Πεζοπορικού Συλλόγου περιλαμβάνονται δυο πεζοπορίες στο τέλος του χειμώνα. Η μία στο σχεδόν εγκαταλειμμένο χωριό των Κορακάδων και τα γύρω χωριά και παραλίες. Η δεύτερη στην περιοχή των Σπαρτερών και το λιμανάκι της Κανούλας στα άγρια πελάγη σε μια περιοχή που έχει παραμείνει παρθένα σε πείσμα των καιρών.

Φυσικά οι δραστήριοι άνθρωποι του Πεζοπορικού Συλλόγου θα ενημερώσουν για τις ακριβείς ημερομηνίες και άλλες λεπτομέρειες. ΦΩΤΟ από τη σελίδα του Πεζοπορικού Συλλόγου στο FACEBOOK