ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Χαμόγελα στην Αναγέννηση για την κλήρωση – Μπ. Κοκκινίδης: Υπολογίζουμε τη Βολίδα, μπορούμε να προκριθούμε

 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 2010
Χαμόγελα στην Αναγέννηση για την κλήρωση – Μπ. Κοκκινίδης: Υπολογίζουμε τη Βολίδα, μπορούμε να προκριθούμε

Τη Δευτέρα 18/12 πραγματοποιήθηκε  η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κέρκυρας που έφερε αισιοδοξία και χαμόγελα στην Αναγέννηση, αφού απέφυγε την ΑΕ Λευκίμμης και τον ΟΦΑΜ με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον τελικό!

Αναγέννηση-Βολίδα και ΟΦΑΜ-Λευκίμμη είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Κέρκυρας. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών θα ανακοινωθούν προσεχώς από την Διοργανώτρια.


1οι αγώνες
Γηπ. Περιβολίου: Αναγέννηση Περιβολίου-Βολίδα
Γηπ. Αγ. Ματθαίου: ΟΦΑΜ-ΑΕ Λευκίμμης
2οι αγώνες
Γηπ. Καστελλάνων: Βολίδα-Αναγέννηση Περιβολίου
Γηπ. Λευκίμμης: ΑΕ Λευκίμμης-ΟΦΑΜ

Στο Περιβόλι, χωρίς να υποτιμούν τη Βολίδα, βλέπουν τους μεταξύ τους αγώνες σαν μια ευκαιρία για τον χαμένο τελικό του 2010 που η αποδεκατισμένη Αναγέννηση με τον Γ. Χονδρογιάνη στον πάγκο είχε ηττηθεί με 2 – 0 από τη Βολίδα του Ρ. Μπολάνο.

Μπ. Κοκκινίδης: Μπορούμε να προκριθούμε!

Σε δηλώσεις του στο www.argyrades.gr ο προπονητής της Αναγέννησης δήλωσε: «Δε θα είναι εύκολα παιχνίδια, γιατί η Βολίδα έχει δείξει ότι είναι μια καλή ομάδα, ενώ εμείς δεν είμαστε και η … καλύτερη της κατηγορίας. Είναι καλό που αποφύγαμε ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ και έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό., χωρίς να υποτιμάμε τον αντίπαλό μας. Επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες μου είναι η δίψα για τον χαμένο τελικό του 2010 από τη Βολίδα».