ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ιδού το πρόβλημα στον Κρόνο!

ΦΩΤΟ από τη χθεσινή προπόνηση του Κρόνου στο Κανόνι. Θεοτ. Καββαδίας

Ιδού το πρόβλημα στον Κρόνο!

Ολοκλήρωσε την Τρίτη 19/12 την προετοιμασία του ο Κρόνος με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο στο Κανόνι εν όψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕ Καναλίων.

Ο ξεσπιτωμένος Κρόνος το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι δεν έχει το δικό τουγήπεδο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι αναγκασμένος πολλές φορές να προπονείται σε μισό γήπεδο. Για αυτό και δικαιολογημένα τα παράπονα του Ρ. Μπολάνο που δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του. Και φυσικά Πολιτεία, Δήμος, Περιφέρεια «ποιούν την νήσσα», πιο απλά, κάνουν την πάπια. Εδώ έχουν φτάσει στο σημείο κάθε … εβδομάδα να υπόσχονται την ολοκλήρωση του γηπέδου 5Χ5 στις Αργυράδες και κάθε εβδομάδα να αυτοδιαψεύδονται.

Βέβαια αυτό το πρόβλημα δεν αγγίζει και μεγάλη μερίδα των Media του νησιού μας. Άλλωστε για ορισμένους από αυτούς ο Κρόνος υπάρχει μόνο για να βγάζουν τη χολή τους. Έχουν … ξεχάσει ότι ο Κρόνος είναι πρωτοπόρος και ασχολούνται με άλλα, ακόμα και με προσωπικές επιθέσεις.

Ο Κρόνος συμπληρώνοντας τη χρονιά που έρχεται 50 χρόνια ζωής βρίσκεται στην καλύτερή του περίοδο. Με τον διοικητικό ηγέτη Γ. Καραϊσαρλή στο τιμόνι έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα και είναι βέβαιο ότι σε αυτό το διάστημα θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε  να ενισχυθεί και να φτάσει στο βασικό του στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και ηα  άνοδος στη Γ΄Εθνική. Παράλληλα οι Ακαδημίες της ομάδας αναπτύσσονται σταθερά και με γρήγορους ρυθμούς.

ΦΩΤΟ από τη χθεσινή προπόνηση του Κρόνου στο Κανόνι. Θεοτ. Καββαδίας

Με την ΑΕ Καναλίων


Στον σημερινό αγώνα ο Κρόνος κατεβαίνει με απόλυτη συγκέντρωση και δε ξεγελιέται από τη θέση της ΑΕ Καναλίων στα τελευταία σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ρ. Μπολάνο  τονίζει συνεχώς ότι για πετύχει η ομάδα του στόχους της χρειάζεται πολλή και σοβαρή δουλειά. Το καλό είναι ότι στην ομάδα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα σε Θινάλι, Νυμφές επανήλθε η ηρεμία. Στη διάθεσή του Ρ. Μπολάνο είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές. 

Τον πρώτο λόγο έχουν οι ένδεκα που ξεκίνησαν στις Καρουσάδες, αλλά είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Θυμίζουμε την ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε ο Κρόνος: Ζάχος, Πετρόγιαννης, Ανυφαντής, Μεσημέρης, Σάλα, Π. Γραμμένος, Στρατηγός, Κοιλιάρας,Παπαστεργίου,  Κυριζάκης, Γραικός. Υ ποψήφιοι για μια θέση στην ενδεκάδα είναι και οι: Κονισπολιάτης, Δ. Βλάσης (Γαμπρός),Μ. Σαγιάς, Ασπιώτης, Τσάμης,  Χρ. Γραμμένος, Πουλημένος. Ωστόσο δεν αποκλείονται και άλλοι ποδοσφαιριστές με δεδομένο το πλούσιο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.