ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στον αστερισμό της σκανδαλολογίας


Στον αστερισμό της σκανδαλολογίαςΤο μόνο πεδίο αντιπαράθεσης που απομένει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αυτό της ανούσιας -αλλά πιθανόν αποτελεσματικής επικοινωνιακής πολιτικής- σκανδαλολογίας.
Αφού και τα δυο κόμματα αυτά ταυτίζονται στις βασικές τους πολιτικές επιλογές, επιλέγουν να υψώσουν τους τόνους -αρκετές φορές και με χτυπήματα "κάτω απ' την ζώνη"- σε μια πολεμική αναμεταξύ τους, με αντικείμενο το ποιο απ' αυτά κόμματα εξουσίας διαθέτει τα λιγότερο διεφθαρμένα στελέχη.

Χαρακτηριστικό σ' αυτή την κατεύθυνση τα όσα προέκυψαν μετά το σημερινό δημοσίευμα του "Documento".
Η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη, σταθερό έντυπο φερέφωνο του Μαξίμου, κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο που αναφέρεται στις "προβληματικές" επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βούτυρο στο ψωμί του κυβερνητικού κόμματος αυτή η εξέλιξη που με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, θεωρεί ότι βρήκε αντικείμενο να ασκήσει κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προφανώς και μέχρι την κορύφωση της προεκλογικής διαδικασίας ανάλογα επεισόδια θα παρακολουθούμε συνεχώς. ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ