ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Γενική Συνέλευση & η γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα από τον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών – Το νέο ΔΣ


Η Γενική Συνέλευση & η γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα από τον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών – Το νέο ΔΣ


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/12 στο Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Χαϊδαρίου, οδός Κολοκοτρώνη 36, (που μας παραχωρεί ο Δήμος, κάθε φορά, δωρεάν) η Γενική Συνέλευση και η γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα  από τον Σύλλογο των εν Αττική Αργυραδιτών. Τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Χαίδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό αναφερόμενος στη σημασία της δράσης των εθνικοτοπικών Συλλόγων.Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου μας, ο Γιώργος Κ. Καββαδίας (Μπέκος) αναφέρθηκε αναλυτικά στον πλούσιο απολογισμό δράσης του ΔΣ χαρακτηρίζοντας το 2017 μια ακόμα πετυχημένη χρονιά για τον Σύλλογο και ευχαριστώντας όλους του Αργυραδίτες και τους φίλους για τη θετική συμβολή τους .Περιληπτικά ανέφερε:
1.  Ο ΕΤΗΣΙΟΣ  ΧΟΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο χορός του Συλλόγουμας, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου, αφού περισσότεροι από 220 Αργυραδίτες και φίλοι του Συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους. Με εξαιρετικό πρόγραμμα από τους Γιάννη & Γιώργο Σκολαρίκη με τη συμμετοχή του συγχωριανού μας Αλέκου Καββαδία
2. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ για το τσούγκρισμα του αυγού
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών για το «τσούγκρισμα τ’ αυγού» τον περασμένο Μάιο στο πάρκο της ΙΜ Δαφνίου, στο κέντρο «γιορτή», σε ένα καταπράσινο και πανέμορφο περιβάλλον που ηρεμεί και εμπνέει κάθε επισκέπτη. Περισσότεροι από 120 Αργυραδίτες και φίλοι του Συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους για μια ακόμα φορά δημιουργώντας μια φιλική, κερκυραϊκή ατμόσφαιρα χαράς και ουσιαστικής επικοινωνίας. Η φιλική συμμετοχή των Γιάννη – Γιώργου & Ναπολέοντα Σκολαρίκη έδωσε την ευκαιρία για ένα ωραίο κερκυραϊκό γλέντι.
3. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΑ «ΚΑΒΒΑΔΙΕΙΑ»
Αναφορά σε προβλήματα που υπήρξαν και την απόφαση του ΔΣ του ΣτεΑΑΚ να μη συμμετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή
4. ΕΚΔΟΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ – ΑΤΖΕΝΤΑΣ
Έκδοση καλαίσθητης ατζέντας του ΣτεΑΑΚ
5. ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣτεΑΑΚ


Για μια ακόμα χρονιά ο ΣτεΑΑΚ τίμησε ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου που ξεχωρίζουν για την προσφορά και το ήθος τους. Τιμήθηκαν οι Ανδρέας Καββαδίας και Νίκος Πανδής (Σολάρη). Ο Γιώργος Καββαδίας (Μπέκος) εκ μέρους του ΔΣ αναφέρθηκε στην προσφορά και την προσωπικότητα των τιμωμένων. Ο Λευτέρης Καλούδης απένειμε την αναμνηστική πλακέτα στον Ανδρέα Καββαδία που με τη σειρά του χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε το ΔΣ. Ο Νίκος Πανδής βρίσκεται στην Κέρκυρα και τον εκπροσώπησε ο εγγονός του Νίκος που παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα.


6. Η «ΦΤΑ»
Αναφορά στη σημασία της έκδοσης της ΦτΑ και στην ποιότητά της.
ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ του ΣΤΕΑΑΚ
Το ΔΣ διευρύνεται με την Πανδή Χρυσοβαλάντου και τον Πανδή Σπύρο Χριστόφορου. Τα υπόλοιπα μέλη: Ελένη Καββαδία, Νινέττα Καββαδία, Αλέξιος Καββαδίας, Γιώργος Καββαδίας, Διονύσιος Καββαδίας, Ανδρέας Καλούδης, Ελευθέριος Καλούδης, Νικηφόρος Λιούμπας
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ανδρ. Καββαδίας, Μ. Καββαδία, Α. Φλωροπούλου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ για το επόμενο διάστημα:

ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ & ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ
Οικονομικός απολογισμός
Έξοδα: 8.278,76
Έσοδα: 10.622,34
Υπόλοιπο: 2.343,58 ευρώ +300 δολ. ΗΠΑ
Σημείωση: Ο ΣτεΑΑΚ έχει το μεγαλύτερο υπόλοιπο των τελευταίων χρόνων.
Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με παρατηρήσεις και προτάσεις των μελών.


Για τα μέλη και τους φίλους υπήρχε πλούσιος μπουφές με νόστιμες παραδοσιακές τηγανίτες, προσφορά της Ελένης Α. Καββαδία και της Μαρίας Καλούδη με ούζο, τσίπουρο, κουμ κουάτ και αναψυκτικά.