ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Πέντε λεπτά αν αργούσαν, θα είχαμε γίνει στάχτη...»


«Πέντε λεπτά αν αργούσαν, θα είχαμε γίνει στάχτη...»

Τα οχήματα της Πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να περάσουν λόγω των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων

 Πανικοβλήθηκε ο άνθρωπος όταν είδε το σπίτι του στον Πέλεκα στις φλόγες με τους γονείς του μέσα. Και από μακρυά να βλέπει τα οχήματα της Πυροσβεστικής που είχαν καταφθάσει, να έχουν "σκαλώσει" στη μεγάλη στροφή στην πλατεία του χωριού, λόγω των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων που εμποδίζουν τη διέλευση των ογκωδών αχημάτων.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στο λεβητοστάσιο του σπιτιού. Γρήγορα άρχισε να διαρρέει πετρέλαιο και η φωτιά εξαπλώθηκε. Όταν ο πολίτης που έκανε την καταγγελία στην "Ενημέρωση" έφθασε στο πατρικό του, είδε ότι είχαν ήδη αρπάξει τα παντζούρια του πρώτου ορόφου. «Πέντε λεπτά να είχαν αργήσει ακόμα, θα είχε κινδυνεύσει σοβαρά η ζωή δύο ανθρώπων». Ευτυχώς κατάφεραν να περάσουν με δυσκολία τα δύο από τα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, η οποία πρόλαβε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ η πλήρης κατάσβεση έγινε γύρω στα μεσάνυχτα.
Όπως μας είπε ο καταγγέλλων, το κακό στη στροφή του Πέλεκα έχει παραγίνει, έχει σταματήσει ακόμα και το λεωφορείο να ανεβαίνει.

Η παλιά αγαπημένη συνήθεια του "παρκάρω όπου να' ναι", καταντά βαρετή καθημερινότητα αλλά μπορεί να αποβεί μοιραία, όταν κάθε λεπτό μετρά για τη ζωή ενός ανθρώπου. Και αν τέλος πάντων η Τροχαία δεν μπορεί να ελέγξει την παράνομη στάθμευση, γιατί κανείς να μην μπορεί να ελέγξει τη δική του αντικοινωνική συμπεριφορά;

ΠΗΓΗ: enimerosi.com