ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ένωση Γονέων - Κηδεμόνων Κέρκυρας: Ο Κ. Γκούσης έχει ταυτιστεί με την κατάργηση τμημάτων


Ένωση Γονέων - Κηδεμόνων Κέρκυρας: Ο Κ. Γκούσης  έχει ταυτιστεί με την κατάργηση τμημάτων

Ανακοίνωση – καταγγελία για πρόσφατες δηλώσεις του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Κ. Γκούση, με αφορμή τις μαθητικές κινητοποιήσεις εξέδωσε η Ενωση Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων δήμου Κέρκυρας:

«Ο κ. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης για τα Ιόνια Κώστας Γκούσης που έχει ταυτιστεί με την κατάργηση σχολικών τμημάτων στο νησί μας, αντί να ψάχνει για υποκινητές των μαθητικών κινητοποιήσεων, καλό θα ήταν να κάνει τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά μαθητές-εκπαιδευτικοί-γονείς στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Αν “δυσκολεύεται” ως προς αυτό, τον συμβουλεύουμε να αναζητήσει άλλους τρόπους αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από το να στοχοποιεί προσωπικά μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων.


Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι η Ένωσή μας θα συνεχίσει ομόθυμα να δραστηριοποιείται μαζί με όλες τις συνιστώσες του εκπαιδευτικού κινήματος για την ανάδειξη και αγωνιστική διεκδίκηση όλων των προβλημάτων που ταλανίζουν τα σχολεία, πολλά από τα οποία δημιουργεί και επαυξάνει η πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης, της οποίας διορισμένος υπάλληλος είναι ο ίδιος!».