ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι ευχές του ΚρόνουΔιακοπή του πρωταθλήματος λόγω γιορτών και ο πρόεδρος του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής και το ΔΣ εκφράζουν δημόσια προς όλους τις ευχές του για καλές γιορτές και χρόνια πολλά. Στην ευχετήρια κάρτα το σήμα του Κρόνου, όπου κυριαρχεί ο αριθμός 50, αφού με τον ερχομό του 2018 η ομάδα συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής.

Στον Κρόνο ευελπιστούν ότι αυτή η περίοδος των γιορτών δε θα είναι μόνο περίοδος διακοπών, αλλά και περίοδος σχεδιασμού και υλοποίησης της ενίσχυσης της ομάδας, έτσι ώστε το 2018 να είναι χρονιά κατάκτησης του πρωταθλήματος και ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Ένας στόχος εφικτός, αφού η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, αναγνωρίζοντας ότι για να γίνει πράξη χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά και όχι λόγια. Ένας τίτλος που θα συνδυαστεί με τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.


Απολογιστικά το 2017 μπορεί να μην ήταν χρονιά τίτλων, αλλά η ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους έδειξε καλό πρόσωπο. Μια ομάδα που διατήρησε το αήττητο για τρεις αγωνιστικές περιόδους, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και διατηρώντας το πρεστίζ μιας μεγάλης ομάδας με πρωταγωνιστικό ρόλο.