ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Οι αγρότες στον Δήμαρχο για τα προβλήματα & την αγροτική οδοποιία


Τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο, επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας συνοδευόμενοι από τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Αρμενιάκο.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών έθεσαν μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ανήκουν στις αρμοδιότητες του Δήμου, με κυριότερο αυτό της αγροτικής οδοποιίας, που καθιστά σε πολλές περιοχές αδύνατη την πρόσβαση.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Νικολούζος αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων των αγροτών και αποφασίστηκε μια ευρεία σύσκεψη στο προσεχές διάστημα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου και τη συμμετοχή, του αρμόδιου δημοτικού συμβούλου για τον πρωτογενή τομέα, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στην σύσκεψη θα εξετασθεί η υπάρχουσα μελέτη για τον πρωτογενή τομέα, και θα προετοιμαστεί μια επίσκεψη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, από εκπροσώπους του Δήμου και της Ομοσπονδίας. Επίσης να προχωρήσουν από τον Δήμο χωρίς καθυστερήσεις, οι επείγουσες παρεμβάσεις σε αγροτικές περιοχές του νησιού.