ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο στις Λιαπάδες
Αίσιο τέλος για τον αγνοούμενο στις Λιαπάδες

Αίσιο τέλος στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου στις Λιαπάδες. Σώος και αβλαβής ο αγνοούμενος, 32χρονος άνδρας που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Λιαπάδων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος άνδρας που περιπλανήθηκε για αρκετές ώρες στις δύσβατες περιοχές του ορεινού χωριού των Λιαπάδων, βορειοδυτικά της Κέρκυρας, εντοπίστηκε σε έναν παράδρομο αγροτικής οδού των Λιαπάδων.


Για τον εντοπισμό του 32χρονου, που φέρεται να έχει προβλήματα υγείας, στήθηκε μία γιγαντιαία επιχείρηση, με τη συμμετοχή δυνάμεων της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, εθελοντών διασωστών και ειδικής ομάδας της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, που έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί στην Κέρκυρα.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, "οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου, που διήρκησαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, είχαν αίσιο τέλος, και ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του".

 Τελικά ο αγνοούμενος βρέθηκε περί τις 11:15 το πρωί από πολίτη, στην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα σε Λιαπάδες και Κανακάδες, έχοντας χάσει προφανώς προσωρινά τον προσανατολισμό του.

Όπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του, ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος και κουρασμένος, μιας και όπως όλα δείχνουν, είχε διασχίσει μεγάλη απόσταση περπατώντας σε δύσβατα εδάφη.

Η ενημέρωση της Διοίκησης της Πυροσβεστικής αναφέρει:

«Xθες, 12-12-2017 και περί Ω/20:00 ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας από το Α.Τ. Παλαιοκαστριτών για την εξαφάνιση του Γουλή Σπυρίδωνα του Θεοδώρου, ετών 32, στην περιοχή «Λιαπάδες», θέση «Κουρκουλή».
Η Υπηρεσία μας συνέδραμε στην έρευνα του Α.Τ. Παλαιοκαστριτών με ομάδα οκτώ (8) ατόμων, με επικεφαλής τον Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κέρκυρας, Αντιπύραρχο Ρίζο Ανδρέα, καθώς και με τη συμμετοχή των Εθελοντικών Ομάδων (ΕΟΔ, ΕΜΕΔ και ΕΕΕΔ) που δραστηριοποιούνται στο Νομό Κέρκυρας. Από το πρωί της 13-12-2017 στο έργο της αναζήτησης συνέβαλλε και ομάδα της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., αποτελούμενη από τρία (3) άτομα, μαζί με διασωστικό σκύλο.

Περί Ω/11:15 στις 13-12-2017 ο προαναφερόμενος ανευρέθη, με τη βοήθεια πολιτών στην περιοχή «Ξυλοίστρενα - Λιαπάδων» περίπου 5 χλμ από το αρχικό σημείο όπου χάθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος άνδρας που περιπλανήθηκε για αρκετές ώρες στις δύσβατες περιοχές του ορεινού χωριού των Λιαπάδων, βορειοδυτικά της Κέρκυρας, εντοπίστηκε σε έναν παράδρομο αγροτικής οδού των Λιαπάδων.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ