ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Γκάζια» Βοσνιάδη στην προπόνηση της Κέρκυρας


«Γκάζια» Βοσνιάδη στην προπόνηση της Κέρκυρας

Στις προπονήσεις επέστρεψε η Κέρκυρα μετά την αποθεραπεία της Κυριακής, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να τα ψάλλει στους ποδοσφαιριστές του όχι μόνο για την βαριά ήττα στην Τρίπολη, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά τους.


Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Κέρκυρας μετά την ήττα με 4-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά την αποθεραπεία της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις όπου τους περίμενε ένας... αγριεμένος Βοσνιάδης!

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, έβαλε τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του από τους οποίους έχει πολλά παράπονα για την συμπεριφορά τους γενικά, θέλοντας να τους δείξει πως η υπομονή τελειώνει. Αυτό που τους ζήτησε είναι να δείξουν συγκέντρωση στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου ώστε τα πράγματα να μην χειροτερέψουν για όλους...

Εκεί βρέθηκαν και άτομα της διοίκησης, που επίσης σε άγριο τόνο ξεκαθάρισαν στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα δεχτούν άλλη παρόμοια εμφάνιση με αυτή της Τρίπολης και σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκαν ως δικαιολογία την ταλαιπωρία της προηγούμενης μέρας.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr