ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σπύρου Γουρδούκη


Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σπύρου Γουρδούκη

Ο «κύκλος έκλεισε προς το παρόν» αναφέρει ο Σπύρος Γουρδούκης επί τρία χρόνια Γενικός Αρχηγός του Κρόνου με ανακοίνωση που ευχαριστεί τους πάντες. Από τους φιλάθλους, τον 
πρόεδρο και το ΔΣ μέχρι όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε μέχρι σήμερα.

Ο Σπύρος, αν και δεν είναι Αργυραδίτης, αγαπά την ομάδα και έχει προσφέρει πολλά. Ας σημειωθεί ότι έχει υπηρετήσει τον Κρόνο και ως ποδοσφαιριστής για τέσσερα χρόνια, ενώ έχει περάσει και από άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων ο ΠΑΣ Χλωμοτιανών και η ΑΕ Λευκίμμης (Δ΄Εθνική). Στον Κρόνο ήταν Γενικός Αρχηγός και τα χρόνια 2003 -05 που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Δ΄Εθνική.

Η Ανακοίνωση

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο της μεγάλης ομάδας του Κρόνου, τον πρόεδρο, το ΔΣ, όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και συνεργαστήκαμε μέχρι σήμερα. Είχα την τιμή να είμαι Γενικός Αρχηγός για τρία χρόνια σε αυτή τη μεγάλη ομάδα με επιτυχίες και τίτλους. Ο κύκλος προς το παρόν έκλεισε. Εύχομαι στον κόσμο μας και σε όλη την ομάδα να πανηγυρίσουμ όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

ΥΓ Προς τους παίκτες
Σας ευχαριστώ, σας πιστεύω, είστε οι καλύτεροι και θα κάνετε αυτό που πρέπει για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της!


Καλή αντάμωση αδέλφια!"