ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δημοτικοί Σύμβουλοι για παράδειγμα – Δεν πηγαίνουν στις συνεδριάσεις - Αναβλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο – Αποχή της αντιπολίτευσης


Δημοτικοί Σύμβουλοι για παράδειγμα – Δεν πηγαίνουν στις συνεδριάσεις - Αναβλήθηκε το δημοτικό συμβούλιο – Αποχή της αντιπολίτευσης

Ωραίοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας! Δεν πηγαίνουν στις συνεδριάσεις του ΔΣ! Προσήλθαν μόλις 17 από τους 25 της πλειοψηφίας. Και αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο. Για μια ακόμα αναβλήθηκε συνεδρίαση του ΔΣ. Συγκεκριμένα δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ της Παρασκευής 8/12 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο της συνεδριακής αίθουσας του Μον-Ρεπό, αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας  να μην εισέλθουν στη συνεδρίαση, οδηγώντας έτσι σε αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας. Δεν ξανακάνουμε πλάτες στις δικές τους απουσίες υποστήριξε ο Μ. Χαραλάμπους.  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν πρόκειται να κάνουμε ξανά «πλάτες» στην πλειοψηφία μιας και πάρα πολλές, πολλοί σύμβουλοί της απουσιάζουν και με τη δική μας παρουσία καταφέρνουμε απαρτία για να συνεδριάσει το Σώμα, με θέματα δευτερευούσης σημασίας και όχι με τα πραγματικά, σημαντικά προβλήματα του τόπου», συμπληρώνοντας πως αυτή η συνειδητή απόφαση της παράταξής του ήταν ουσιαστικά μια προειδοποίηση για τις μελλοντικές συνεδριάσεις.


Για καταστροφική η αντιπολιτευτική στάση κόντρα στα συμφέροντα του Κερκυραϊκού λαού κάνει λόγο η πλειοψηφούσα παράταξη. Τι να πει κανείς. Για την πλειοψηφούσα πατάταξη; Της φταίει η αντιπολίτευση!