ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με τεσσάρα ξαναγύρισε στην κορυφή ο Κρόνος!Με τεσσάρα ξαναγύρισε στην κορυφή ο Κρόνος!

Νίκησε εύκολα, σήμερα Σάββατο 9/12, στο γήπεδο Περιβολίου ο Κρόνος μια από τις πιο αδύνατες ομάδες της Α1, τον ΑΟ Κοντοκαλίου με 4 – 1 και ξανανέβηκε με 23 βαθμούς στην κορυφή που την μοιράζεται με τον Αστέρα που ήρθε ισόπαλος 1 – 1 με τον ΟΦΑΜ. Ένας Κρόνος που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με πάμπολλες τελικές και κλασικές ευκαιρίες, αλλά με πρόβλημα στο γκολ, παρά την τεσσάρα και που χωρίς να δεχτεί πίεση και φάσεις, είδε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική να δέχεται γκολ.

Επιθετικός μονόλογος του Κρόνου στο Α΄ ημίχρονο προηγήθηκε στο 25΄, όταν ο νεαρός Γραικός αξιοποίησε ιδανικά την πολύ καλή ενέργεια και σέντρα του «Γιούτσου» (Ανυφαντή). 


Μια φάση για τους φιλοξενούμενους στο 30΄και γκολ από τον Λουλέ. Ο Στρατηγός έδωσε … διαταγή για το προβάδισμα του Κρόνου με σουτ στο 37΄αξιοποιώντας τον εξαιρετικό συνδυασμό του «Γαμπρού» (Βλάσση) με τον Κυριζάκη. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, δείγμα ότι υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, με Κυριζάκη (2), Βλάσση και Γραικό (2).


Με δυο γκολ του Κυριζάκη στο Β΄ ημίχρονο, το δεύτερο με πέναλτι, διαμορφώθηκε το τελικό 4 – 1. Συγκεκριμένα στο 65΄ο Κυριζάκης πέρασε τη μπάλα από την … τρύπα της βελόνας στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γερδούκη γράφοντας το 3 – 1. Στο 70΄ανατροπή Κυριζάκη. Εκτέλεση του πέναλτι και 4 – 1. Πολλές ευκαιρίες χαμένες και στο Β’ ημίχρονο, οι σημαντικότερες με Κυριζάκη, Κοιλιάρα.

Διαιτησία: Μυρισκλάβος, Βραδής, Γκιόκας

Οι συνθέσεις:

ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Ρ. Μπολάνο) Ζάχος, Χρ. Γραμμένος, Ανυφαντής, Μεσημέρης, Πετρόγιαννης, Π. Γραμμένος, Στρατηγός, Κοιλιάρας, Γραικός, Βλάσσης (Γαμπρός). Έπαιξαν και οι: Κονισπολιάτης, Ασπιώτης, Πουλημένος, Σάλα.


ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ (Ι. Αυλωνίτης) Γερδούκης, Καλαϊτζίδης, Κόντης, Λουλές, Μαρτίνος, Κουμανάκος, Μώρος, Σουλάνης, Γκερέκος, Θεοδώρου. Έπαιξαν και οι: Τζώρας, Απέργης.ΦΩΤΟ: Ι. Κουλούρης