ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επανεκκίνηση στον Κρόνο!Επανεκκίνηση στον Κρόνο!

Να σβήσουν τα δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα με Θιναλιακό (0 – 1) και με Αχιλλέα (1 – 1) θέλουν στον Κρόνο και μαζί τις όποιες αναταράξεις προκλήθηκαν, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου στο Περιβόλι με τον ΑΟ Κοντοκαλίου. Την ομάδα που με τη συνδρομή της διαιτησίας είχε γκρεμίσει πέρυσι τον Δεκέμβρη τον Κρόνο από την κορυφή κλείνοντας τελικά και τον δρόμο προς τον τίτλο και τη Γ΄ Εθνική.

Αλλαγή και στη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας. Από χθες ανέλαβε καθήκοντα ο Κώστας Β. Καββαδίας που αντικατέστησε τον Σπύρο Γουρδούκη.

Ο  πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής με τα μέλη του ΔΣ και φιλάθλους της ομάδας κάθισαν σε δείπνο σε ταβέρνα των Αργυράδων δίνοντας  ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.


Και είναι αλήθεια ότι μετά από συζητήσεις και εξηγήσεις το κλίμα στην ομάδα έχει βελτιωθεί, ξεπεράστηκαν κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκληθεί από τα αρνητικά αποτελέσματα. Από τον πρόεδρο και τη Διοίκηση μέχρι τους παίκτες και το προπονητικό team έχει διαμορφωθεί κλίμα ενότητας και συσπείρωσης και όλοι είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να ξαναβρεθεί η ομάδα στην κορυφή και να παραμείνει μέχρι το τέλος υλοποιώντας τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Ξέρουν, όμως, καλά ότι για επιτευχθεί χρειάζεται συσπείρωση και σκληρή δουλειά!