ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ανατροπή και παραμονή Σιόντη στον AOK


Συνεχίζει στην Κέρκυρα ο Σιόντης

Ανατροπή και παραμονή του Στέφανου Σιόντη στους Φαίακες, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν και να συνεχίζουν μαζί μέχρι το καλοκαίρι.


Έκλεισε θετικά για την Κέρκυρα ακόμα ένα ζήτημα που είχε προκύψει.

Την Τετάρτη σας γράψαμε για την ενδεχόμενη φυγή του Στέφανου Σιόντη που θα άφηνε μια τεράστια... τρύπα στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Τελικά, από την Πέμπτη που επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής στο νησί είχαμε έναν κύκλο επαφών ο οποίος ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με... happy end!

Η διοίκηση της ομάδας, στο τελευταίο ραντεβού που είχε με τον ποδοσφαιριστή του έδειξε πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει και πόσο πιστεύει σε εκείνον.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν διάφορες απόψεις και για την συνέχεια της ομάδας μέσα στη χρονιά και τελικά έδωσαν τα χέρια ώστε να συνεχίσουν μαζί μέχρι το καλοκαίρι. Τότε λήγει το συμβόλαιο του έμπειρου χαφ και όπως είναι λογικό θα γίνει νέα συζήτηση μόνο αν η Κέρκυρα έχει καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Για την ώρα, ο Σιόντης το Σάββατο επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από αρκετό καιρό και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι στο 100% για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr