ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η 18χρονη καλλονή για να σπουδάσει στο Κέιμπριτζ βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της


Η 18χρονη καλλονή για να σπουδάσει στο Κέιμπριτζ βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της

Μια 18χρονη Ιταλίδα βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά της σε μια προσπάθεια να πληρώσει τις πανεπιστημιακές σπουδές της. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη λάβει μια προσφορά για 890 χιλιάδες λίρες.

Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί είναι Νικόλ. Θέλει να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και ελπίζει ο πλειοδότης να της προσφέρει ένα ποσό, το οποίο θα της επιτρέψει να επιτύχει τα όνειρά της.

Ελπίζει να μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, να αγοράσει για τους γονείς της ένα σπίτι και να βοηθήσει την αδελφή της με κάποια επιπλέον μετρητά. Η νύχτα με τη Νικόλ δημοπρατείται από το ευρωπαϊκό γραφείο συνοδών Elite Models VIP.
«Ήθελα μια καλή εκπαίδευση, έτσι άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για τρόπους χρηματοδότησης των σπουδών μου και βρήκα μια σειρά δημοπρασιών και διαπίστωσα ότι υπήρχαν κορίτσια που την είχαν πουλήσει για 3,1 εκατομμύρια λίρες και γι 'αυτό αποφάσισα να κάνω το ίδιο, όταν έκλεινα τα 18.
Το μοντέλο αποκάλυψε ότι κράτησε τη δημοπρασία κρυφή από τους γονείς της, καθώς φοβάται ότι η αποκάλυψη θα κατέστρεφε τη σχέση τους.