ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κρόνος – Αστέρας Πετριτή 2 – 1 Τελικό σκορ


Κρόνος – Αστέρας Πετριτή 2 – 1 Τελικό σκορ
Μπήκε δυνατά ο Αστέρας στο Β΄ημίχρονο, αλλά ο Κρόνος ήταν πιο απειλητικός. Στο 48΄σουτ του Π. Γραμμένου έξω από τα δοκάρια του Ριγανά.
Μόλις μπήκε στον αγώνα ο Ασπιώτης και στο 55΄με εξαιρετικό ψιλοκρεμαστό σουτ που δείχνει στόφα μεγάλου παίκτη διαμόρφωσε το 2 – 0.
Ευκαιρίες για τον Κρόνο με τους Βλάσση και Κοιλιάρα στο 60΄και 64΄. Απειλεί ο Αστέρας με Χρ. Γεωγοπάλη. Στο 69 λάθος του Ζάχου. Έμμεσο φάουλ και Καββαδίας μειώνει σε 2 – 1 για τον Αστέρα.
Σουτ του Κοιλιάρα στο 74΄αποκρούει ο Ριγανάς. Στο 85΄ο Ασπιώτης δεν προλαβαίνει τη σέντρα του Μπονέρη. Απειλεί ο Αστέρας με φάουλ στο 90΄Ευκαιρία με Καραγιάννη ο Κρόνος στο 93΄
Καλύτερος ο Κρόνο στο Β΄, δίκαιη και πανάξια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.
Προηγούμενη ανάρτηση
Κρόνος – Αστέρας Πετριτή 1 – 0 Σκορ Α΄ημιχρόνου
Στο γήπεδο Περιβολίου, που είναι ασφυκτικά γεμάτο από τους πολυπληθείς φιλάθλους και των δυο ομάδων και όχι μόνο, μόλις έληξε το Α΄ ημίχρονο.
Ο Κρόνος προηγείται με υπέροχο γκολ του Βλάσση (Γαμπρού) στο 39΄ποπυ μπήκε από τη σέντρα περίπου μέσα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε τον Ριγανά. Ευκαιρίες για Κρόνο με Βλάσση στο 12΄μετά από σέντρα του Στρατηγού και Σάλα στο 45΄μετά από σέντρα του Κοιλιάρα.
Δυνατό και αμφίρροπο το ντέρμπι με αλαφρά υπεροχή του Κρόνου. Ο Αστέρας έχει απειλήσε με 1 – 2 στημένα.
Διαιτησία: Κ. Γιούργας, Δράμπαλος, Διαβάτης
Οι συνθέσεις:
ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ: (Ρ. Μπολάνο) Ζάχος, Πετρόγιαννης, Μεσημέρης, Ανυφαντής,Σάλα, Κονισπολιάτης, Π. Γραμμένος, Στρατηγός,  Κοιλιάρας, Βλάσσης (Γαμπρός), Α. Γραικός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: (Γ. Χονδρογιάννης) Ριγανάς, Καλούδης, Γράντος, Πολύζος, Καββαδίας, Π. Λέσσης, Δ. Ίσερης, Μυρίλλας, Χρ. Γεωργοπάλης, Ι. Λέσσης, Πελάης.