ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Συγ «Χ» αρητήρια άξιζε ο ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ 2-2 στον Ν. Όλυμπο


Συγ «Χ» αρητήρια άξιζε ο ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ 2-2 στον Ν. Όλυμπο

Εξαιρετική εμφάνιση για τον ΑΟΒ το Σάββατο 27/1 το βράδυ που κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 μέχρι το μέσα στην έδρα του Νέου Ολύμπου που είναι πρωτοπόρος και μετράει μόλις μία ήττα. Οι παίκτες του Α. Γελέκα σωστά στημένοι έδειξαν πάθος που εξισορρόπησε την ανωτερότητα των γηπεδούχων που είχαν φλύαρη υπεροχή και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις. Στο πρώτο εικοσάλεπτο δυο επικίνδυνα φάουλ απέκρουσε ο Ε. Πλασκασοβίτης. Στο 43΄ωραία εκτέλεση φάουλ του Κουτρούλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και ο Μαγγιώρος εκμεταλλεύτηκε και με κεφαλιά έγραψε το 0 – 1 που ήταν το σκορ του Α' ημιχρόνου.

Στο ίδιο τέμπο και το Β΄ ημίχρονο με τον ΑΟΒ να βγαίνει περισσότερο και πιο επικίνδυνα στιας αντεπιθέσεις και τον Κουτρούλη στο  62΄να αξιοποιεί την πολύ καλή πάσα του Μηνά να περνά τον αμυντικό και να πλασάρει γράφοντας το 0 -2. Ο ΑΟΒ είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ, δυο φορές με τον Κάντα.  Στο τέλος δέχτηκε δύο γκολ με κεφαλιές στο 84' από τον Σ. Μπούα και στο 91' από τον Σκεύη.
Διαιτησία: Κορακιανίτης, Παπακωστούλης, Σερίφης
Οι συνθέσεις:
Ν. ΟΛΥΜΠΟΣ: (Μ. Κονισπολιάτης) Κοκοτος, Μπούρας, Κάσα, Παππάς, Αλεξάκης, Θεοχάρης, Σ. Μπούας, Σαμοϊλης, Σκεύης, Δ. Μπούας, Βλάχος. Έπαιξαν και οι: Σουριανός, Καραγιώργης, Μαρίτσας.

ΑΟ ΒΑΣΙΛΑΤΙΚΩΝ: (Α. Γελέκας) Ε., Α. Πλασκασοβίτης, Μαγγιώρος, Αρσ. Κουλούρης, Γιαννούλης, Ρίζος, Τ. Μαράι, Μπότσης, Κουτρούλης, Σ. Μαράι, Κάντας. Έπαιξε και ο Μηνάς

ΦΩΤΟ Στ. Βλαχόπουλος