ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Χ» άρηκαν ποδόσφαιρο στο Περιβόλι: Αναγέννηση - Αχιλλέας Νυμφών 2-2


«Χ» άρηκαν ποδόσφαιρο στο Περιβόλι: Αναγέννηση - Αχιλλέας Νυμφών 2-2
Σήμερα, Κυριακή 28/1 «χ»άρηκαν ποδόσφαιρο οι φίλαθλοι με ένα δίκαιο και χορταστικό 2 – 2 μεταξύ της γηπεδούχου Αναγέννησης και της αξιόμαχης ομάδας του Αχιλλέα Νυμφών με τον Θ. Βλάσση να έχει μια πολύ καλή διαιτησία.
Οι φιλοξενούμενοι στο 20΄ άνοιξαν το σκορ με τον Αλεξάντερ Μπάρντι. Οι γηπεδούχοι απάντησαν γρήγορα στο 25΄μη ρωτήσετε με ποιον. Με τον μόνιμο «σίριαλ κίλερ» Γιάννη Μίτσουλη  με σουτ μέσα από την περιοχή που αξιοποίησε ασίστ του Κ. Βάσιου. Αμφίρροπο το Α΄ημίχρονο με κάθε ομάδα να χάνει από 2 – 3 πολύ καλές ευκαιρίες. Η Αναγέννηση με Γ. Μίαρη (Καρσελά) και Ι. Μίτσουλη.

Πολύ καλός ρυθμός και στο Β΄ημίχρονο με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με  2- 1 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Ι. Μίτσουλης! Φάσεις επικίνδυνες και από τις δυο ομάδες, με Μίτσουλη και Ασπιώτη από τους γηπεδούχους. Ο Φίλιππος Παναγιωτίδης στο 85΄διαμόρφωσε το τελικό 2 -2 με τις δυο ομάδες να αλληλοσυγχαίρονται.
Στη σχετική ανακοίνωση της Αναγέννησης: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και στον προπονητή μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Νυμφών».
Η Ανακοίνωση του Αχιλλέα: «Συγχαρητήρια σε παίχτες και προπονητή. Συνεχίζουμε...Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αναγέννησης».

Οι συνθέσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ (Χ. Κοκκινίδης) Β. Νάος, Α. Βάσιος, Γαστερα΄τος, Γ. Μίαρης, Θ. Μίαρης, Γερ. Μίαρης, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Στ. Μίαρης, Κ. Βάσιος, Μίτσουλης. Έπαιξαν και οι: Ασπιώτης, Α. Σουλάνης, Κ. Νάος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ: Εκκρεμεί