ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διπλή αποστολή του Κρόνου στους Παξούς για το «2»!


Διπλή αποστολή του Κρόνου στους Παξούς για το «2»!

Με πρόταση του προέδρου του Γ. ΚαραΙσαρλή θα είναι διπλή η αποστολή του Κρόνου στους Παξούς για το κρίσιμο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα την Κυριακή 28/1 στις 1.30 μμ.  Από τη μια η ομάδα με τις Ακαδημίες που θα αναχωρήσει από την πόλη και από την άλλη οι φίλαθλοι από τη Λευκίμμη.
 Η ομάδα του Κρόνου φαίνεται ότι το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα  το παιχνίδι, παρά τη σχετικά χαμηλή βαθμολογική θέση των γηπεδούχων. Έχουν συνειδητοποιήσει ότι η διατήρηση της πρωτιάς απαιτεί κόπο και συστηματική προσπάθεια. Ξέρουν ότι τίποτα δεν τους χαρίζεται και αποδεδειγμένα όλοι οι αντίπαλοι παίζουν με πάθος εναντίον του Κρόνου που αναγνωρίζεται ως η καλύτερη ομάδα. Δεν υπάρχουν δύσκολοι και εύκολοι αντίπαλοι. Αυτό τους έχει γίνει μάθημα. Άλλωστε δεν ξεχνούν ότι πέρυσι στο γήπεδο των Παξών άφησαν δυο πολύτιμους βαθμούς και υποχρεώθηκαν στο ισόπαλο 2 - 2 που στοίχισε ακόμα και το πρωτάθλημα.
Ο Ρ. Μπολάνο έχει έναν … ευχάριστο πονοκέφαλο. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του και έτσι μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Η διαχείριση που έχει κάνει στο ρόστερ θεωρείται εξαιρετική και παρά το γεγονός ότι υπάρχει πληθώρα παικτών και όλοι θέλουν να παίζουν, έχει καταφέρει να διατηρήσει τις ισορροπίες, αφού όλοι ξέρουν ότι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και κανείς δεν έχει μόνιμα εξασφαλισμένη θέση. Πανέτοιμοι οι παίκτες του Κρόνου αισιοδοξούν για την 7η συνεχόμενη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή.
Όλοι οι παίκτες θα είναι στην αποστολή που αναχωρεί την Κυριακή στις 9.30 από το λιμάνι της Κέρκυρας για τους Παξούς με τον πρόεδρου Γ. Καραϊσαρλή που θα είναι αρχηγός σηματοδοτώντας πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν τον αγώνα στους Παξούς. Μαζί με την πρώτη ομάδα και οι Ακαδημίες του Κρόνου που θα αγωνιστούν στις 11.30΄. Στις 1.30 μμ έχει οριστεί ο αγώνας των πρώτων ομάδων.

Από την άλλη πλευρά οι φίλαθλοι ετοιμάζουν τη δική τους εξόρμηση. Από το λιμάνι της Λευκίμμης θα αναχωρήσουν στις 10.30 της Κυριακής προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Έχουν αποδείξει ότι αποτελούν ένα ακόμα όπλο στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.